Commercieel Administratief Medewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 36-40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard
 • Vakgebied Administratief

Dit is de rol

What’s in it for you?
Een mooie kans voor iemand die nu werkzaam is in de binnendienst (of altijd heeft willen doen) en die de stap naar Boels zou willen maken. Ben je iemand die houdt van projecten, interesse heeft in evenementen én altijd op zoek gaat naar de beste oplossing? Dan is onze organisatie met gave projecten zoals F1, Pinkpop, Tomorrowland echt iets voor jou!

Je gaat aan de slag binnen een dynamische organisatie die de markt van hoogwaardig materiaal en dienstverlening hard aan het veroveren is en waarbij maatschappelijk verantwoord en duurzaamheid belangrijke thema’s zijn. Er is volop ruimte voor jouw inbreng in de wijze waarop activiteiten georganiseerd worden. Samen met je collega’s is de verdere professionalisering van de afdeling te Sittard een van de mooie uitdagingen!

Wat ga je doen?

Als commercieel administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor de juiste ondersteuning van onze collega’s en klanten in district Zuid. Je organiseert samen met de teamleider de werkzaamheden, draagt zorg voor een juiste beantwoording van de vragen van klanten en collega’s. Aangezien wij eigenaarschap en initiatiefnemers belangrijk vinden, ben je medeverantwoordelijk om de processen nog beter te organiseren en verbeteren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een juiste registratie van alle binnenkomende telefonie en mail. Hierin neem je ook deel aan meerdere overleggen met verschillende afdelingen. Dit doen we allemaal met 1 doel namelijk: een tevreden klant die graag terugkeert.

Waar ga je werken?
Het kantoor van Boels (HUB) is gevestigd in Sittard. Hierin werken we nauw samen met de buitendienst en is er dagelijks contact. Ook hebben we op onze locatie een breed assortiment aan diensten en machines om onze klanten tijdig te voorzien van hun wensen.

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Wie ben jij?
Je hebt ervaring met samenwerken in een administratieve omgeving. Echter kan dit voor jou een mooie stap zijn om in een ‘’oranje’’ team te werken die elk project wilt laten slagen. Kenmerken zoals dienstverlenend, commercieel, oplossingsgericht, hands-on en initiatiefrijk passen helemaal bij jou.

Wat word je geboden?
Een warm familiebedrijf dat hard groeit en die volop kansen met zich meebrengt. Uiteraard hoort daar een prima salaris bij. Je mag de uren flexibel (36-40) verdelen over de week (van ma t/m vr). Een organisatie die benieuwd is naar jouw inbreng om activiteiten nog beter te organiseren. Verder bestaat ons arbeidspakket uit;

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke kwartaalbonusregeling
 • Reiskostenvergoeding van 0,19 per km indien je woon-werk afstand meer dan 8 km enkele reis bedraagt richting Sittard
 • 28 verlofdagen per jaar en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Interesse?
Heb je interesse in deze functie van commercieel administratief medewerker te Sittard en is dit wellicht Boelseye? We kunnen je nog veel meer vertellen over ons mooie familiebedrijf. Solliciteer eenvoudig via de onderstaande link. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en onderzoeken we samen of dit mogelijk jouw volgende stap is! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze Sr Recruiter Mascha Brouwers via de whatsapp; 0641105212 (ma tm do)

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via