Bijbaan Verkoopmedewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 4-20 uur
 • Opleidingsniveau LBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Geleen
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Wat ga je doen?
Zodra een klant de vestiging Geleen binnenloopt, zien ze jou gelijk staan want jij bent ons visitekaartje elke zaterdag! Vaak weet de klant wel welke machine of gereedschap ze nodig hebben. Als ze dit niet weten, geen probleem; jij kunt hen advies geven waarbij jij de klant helpt in de zoektocht naar het ideale product. Natuurlijk neem jij hier in je bijbaan als parttime verkoopmedewerker graag de tijd voor. En dat begint al bij de aanvraag van de klant. Dit doen ze persoonlijk, via mail of telefonisch. Pas als de klant blij is, ben jij tevreden. Sterker nog, klanten komen later weer terug omdat jij ze altijd zo goed helpt! Daarnaast ben je bezig met het:

 • Controleren van de voorraad én of de (ingeleverde) machines goed werken. Hier krijg je natuurlijk eerst een training over. Bijvoorbeeld hoe je de olie moet checken.
 • Opstellen van correcte verhuurcontracten, het adviseren hoe de materialen werken en door machines in- en uit te laden voor de klant. Is het te zwaar? Roep er dan gerust een collega bij.
 • Zorgen dat alle administratie tot in details is verwerkt.

 

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s in 18 landen is Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie. Op alle 750 filialen werken collega’s op een hechte manier samen. We denken in oplossingen, nemen initiatief en gaan altijd voor de beste kwaliteit.
En jij? Jij versterkt het gedreven team in Geleen. Hier werken meerdere leuke collega’s. Stuk voor stuk harde werkers die je het best kan beschrijven als aanpakkers. Hard werken is hier ook hard lachen. Zelfs buiten werktijd wordt nogal eens met elkaar afgesproken. Een hechte familie die voor elkaar klaarstaat. Of zoals je toekomstige manager Rob het zegt: ​​​​​​

“Bij Boels in Geleen wil je een bijbaan hebben”

Jouw profiel
Adviseren over allerlei (nieuwe) machines doe je graag, goed en veel. De technische branche heeft jouw aandacht nu getrokken. Je bent klantgericht, communicatief vaardig én leergierig. Ook voldoe jij aan de volgende vereiste in je parttime bijbaan als verkoopmedewerker op de zaterdag in Geleen:

 • Je bent minimaal op zaterdagochtend van 08.00 uur tot 12.30 uur en in overleg een aantal uur doordeweeks beschikbaar.
 • Je wilt in de vakanties extra uren werken.
 • Je bent bereid om een VCA te behalen.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

 

Wat wij bieden
Nadat je zorgvuldig bent ingewerkt door je collega’s, ken jij onze producten en systemen van voor tot achter. Wil je een training heftruck rijden volgen? Geen probleem. Verder kun je van een partime bijbaan als verkoopmedewerker bij Boels in Geleen verwachten:

Leeftijd

Bruto Uurloon

16 jaar

€4.41

17 jaar

€5.58

18 jaar

€6.70

19 jaar

€8.93

20 jaar of ouder

€11.16

 • Reiskostenvergoeding naar Geleen
 • Speciale Boels-kortingen op kleding, gadgets en andere elektronica, een voordelige ziektekostenverzekering en huren met forse personeelskorting
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden


Sollicitatieproces
Je weet het zeker, dit is jouw partime bijbaan! Heb je nog specifieke vragen? Laat het Francine McKay, Recruiter weten via 0639 111 121.
Heb je gesolliciteerd? Top! Zijn wij na het bekijken van jouw CV net zo enthousiast als jij? Geweldig! Dan bellen wij jou voor een korte kennismaking. Laat je hier ook een onvergetelijke indruk achter? Dan volgt er een gesprek met jouw potentieel nieuwe leidinggevende, Rob Leenders (filiaalmanager). Daarna is het mogelijk om een dag mee te lopen op onze werkvloer in Geleen. Zo ervaar je jouw toekomstige bijbaan al even in de praktijk. We kijken er nu al naar uit om je te verwelkomen in onze familie. Tot snel!

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via