Verkoop medewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Breda
 • Vakgebied Commercieel

Dit is de rol

Wat ga je doen?
Zodra een klant de vestiging in Breda binnenloopt, zien ze jou gelijk staan achter de balie. Je bent het eerste aanspreekpunt waarbij je de klant zo goed mogelijk helpt en ondersteunt in het verhuurproces. Vaak heeft de klant op voorhand een machine of gereedschap per email of telefonisch gereserveerd die jij op de dag van de verhuur klaar hebt staan. Maar het kan ook gebeuren dat onze klant hulp of advies nodig heeft om te bepalen welk materiaal nodig is voor de klus waarbij ze advies inwinnen bij de specialist; jij!

Als verkoop medewerker heb je een afwisselende functie waarbij geen dag hetzelfde is, zo kan een dag hectisch of rustig verlopen, maar je verveelt je geen moment. Zodra de klant tevreden de deur uitgaat zorg je er ook voor dat alles digitaal wordt vast gelegd in ons systeem en handel jij de administratie die hoort bij het verhuurproces vast. Verder sta je klanten telefonisch te woord, heb je veel contact met andere filialen van Boels en handel jij de mail af.

Al deze werkzaamheden doe je natuurlijk niet alleen, je werkt nauw samen met jouw collega’s binnen het team. Iedereen heeft hetzelfde doel; het leveren van de beste kwaliteit, we werken allemaal hard, maar we hebben ook veel plezier met elkaar!

Kortom; sta je open voor een nieuwe uitdaging, wil je graag meer leren over onze machines en ben je net zo enthousiast en positief ingesteld als wij? Dan heten wij jou van harte welkom op ons filiaal te Breda!

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s in 18 landen is Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie. Op alle 750 filialen werken collega’s op een hechte manier samen. We denken in oplossingen, nemen initiatief en gaan altijd voor de beste kwaliteit.

 

En jij? Je versterkt het gedreven team in Breda. Hier werken meerdere collega’s. Stuk voor stuk harde werkers die je het best kan beschrijven als aanpakkers. Hard werken is hier ook hard lachen. Zelfs buiten werktijd wordt nogal eens met elkaar afgesproken. Een hechte familie die voor elkaar klaarstaat. 

 

“Alleen ben je sneller, samen kom je verder”

 

Jouw profiel

Adviseren over allerlei (nieuwe) machines doe je graag, goed en veel. De technische branche heeft jouw interesse. Je bent klantgericht, communicatief vaardig én leergierig. Ook heb je als verkoop medewerker:

 

 • MBO werk- & -denkniveau;
 • Ervaring als verhuurmedewerker, winkelmedewerker, verkoper of een vergelijkbare functie waarin je met klanten te maken hebt, geen must, wel mooi meegenomen. 
 • Kwaliteit hoog in het vaandel staan, uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en voel jij je als een vis in het water binnen een hectische & dynamische omgeving.

 

Wat wij bieden

Als verkoop medewerker in Breda kom je natuurlijk niet voor niets en dus bieden wij jou:

 

 • een bruto maandsalaris tussen € 2.034 en € 2.905 (op basis van een 40-urige werkweek) + aantrekkelijke kwartaalbonus regeling;
 • Reguliere werktijden van maandag tot en met vrijdag van 07.00 – 17.00 uur, verder werk je eens per 2 maanden op zaterdag (dit compenseer je op een ander moment);
 • forse personeelskorting wanneer je een product van ons huurt. Daarnaast krijg je ook korting op elektronica, weekendjes weg en collectieve verzekeringen;
 • 28 vakantiedagen per jaar én de mogelijkheid om 1 x per jaar maximaal 5 vakantiedagen bij te kopen;
 • reiskostenvergoeding van €0.19 per kilometer naar vestiging Breda;
 • trainingen om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • een fietsplan en bedrijfsfitness. Zo blijf je fit!

 

Sollicitatieproces

Je weet het zeker; dit is jouw functie en dit is wat je wilt; reageer dan snel! Toch nog vragen? Mijn naam is Mascha Brouwers en ben het beste bereikbaar via de whatsapp; 06-41105212. Hopelijk tot snel!

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via