Monteur Technische Dienst

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Wat ga je doen?
Als monteur op onze TD (technische dienst) ga jij aan de slag op een unieke locatie; alle machines, apparaten en gereedschappen die getest, gekeurd of onderhouden moeten worden vanuit de regio komen hier terecht. Van schaarhoogwerker tot graafmachine en van verreiker tot een grondverzetmachine; jij mag ermee aan de slag!

Per dag wordt er door jouw manager een planning gemaakt en ga jij aan de slag op de werkplaats met als doel de betreffende machine of gereedschap te keuren, onderhouden óf te repareren. Hierbij maak jij gebruik van optimaal gereedschap en werk jij nauw samen met jouw collega’s. Wij kunnen natuurlijk niet verwachten dat jij alle kennis al in huis hebt, maar omdat jij de motivatie hebt om nóg meer te leren zorgen wij ervoor dat wij jou blijven trainen en opleiden om nog beter te worden in jouw vakgebied.

Omdat Boels daarnaast druk bezig is met het investeren in nieuwe (en milieuvriendelijke) machines werk jij met de nieuwste technieken waarbij jij je dus ontwikkeld tot echte specialist in jouw vakgebied en jouw kennis zich blijft vergroten én verbreden.

 

Jij komt terecht binnen een enthousiast team van vakgenoten die graag met jou samen willen werken en hun kennis met jou willen delen. Omdat wij jou willen stimuleren in jouw groei kun jij ook intern stappen maken, wij bieden verschillende opleidingen aan, maar ook toekomstperspectief.

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s in 18 landen is Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie. Op alle 750 filialen werken collega’s op een hechte manier samen. We denken in oplossingen, nemen initiatief en gaan altijd voor de beste kwaliteit.
 

En jij? Jij versterkt het gedreven team op de technische dienst te Sittard Hier werken meerdere collega’s. Stuk voor stuk harde werkers die je het best kan beschrijven als aanpakkers. Hard werken is hier ook hard lachen. Zelfs buiten werktijd wordt nogal eens met elkaar afgesproken. Een hechte familie die voor elkaar klaarstaat en waar niemand een nummer is.

“Alleen ben je sneller, samen kom je verder”


Jouw profiel
'Een technisch hart en een echte sleutelaar'; jij bent het én hebt het en dus pas je binnen ons oranje team in Sittard! Boels zoekt zowel parttimers als fulltimers. Om daarnaast als monteur de beste te worden, heb je:

 • Een afgeronde technische MBO-opleiding;
 • Enige ervaring in een soortgelijke functie is een pré, maar niet vereist;
 • Kwaliteit hoog in het vaandel staan;
 • Een praktische, leergierige instelling en werk jij graag samen in een team.

 

Wat wij jou bieden
Als je bij ons komt werken als monteur (parttime of fulltime) in Sittard, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven ontvang je bij Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.207,- en € 3.153,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling;
 • 28 verlofdagen per jaar en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen (40uur)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard;
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, hospitalisatieverzekering en huren met forse personeelskorting!


Solliciteren
Is deze vacature van monteur (parttime of fulltime) op onze technische dienst te Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op +31641105212. Hoor ik snel wat van je?

 

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via