Event medewerker

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Dienstverband Internal Employee
  • Standplaats Sittard
  • Vakgebied Logistiek & Transport

Dit is de rol

Boels pitstop
De afdeling Sanitation in Sittard is verantwoordelijk voor het onderhouden, schoonmaken en ophalen van sanitair op evenementen. Wij werken voor grote opdrachtgevers in de event wereld zoals Pinkpop, Tomorrowland en Formule 1 Zandvoort. In jouw functie als evenement medewerker ben jij verantwoordelijk voor het gebruiksklaar maken van onze bioboxen en ander sanitair. Dit zal gebeuren op de evenement locaties zelf maar het kan ook zijn dat jij de bioboxen op de standplaats gebruiksklaar maakt. Een leuke baan waarbij geen dag hetzelfde zal zijn en jij op veel toffe festivalterreinen gaat komen, klikt goed toch!

 

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken in Leiderdorp bestaat uit verschillende functies. Iedereen zijn eigen kwaliteit (o.a. techniek en sales) zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

 

Het oranje team en jij
‘Een flinke portie motivatie”  en ‘Verantwoordelijk bent ingesteld’; jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team! Je komt te werken in Sittard en zal met meerdere vestigingen samenwerken waardoor je met veel collega’s samenwerkt! Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Jouw collega’s vinden hun baan hartstikke leuk omdat zij dezelfde waarde hechten aan hun functie als jij; vrijheid en dynamiek, klinkt gezellig toch? Verder pas jij bij Boels Sanitation als;

 

  • Je flexibel bent qua werktijden (minimaal 24 uur beschikbaar) en flexibel qua dagen;
  • Je klant- en service gericht bent.

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als evenement medewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

  • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 1.757,- en € 2.600,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling;
  • Reiskostenvergoeding naar Sittard;
  • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Boelseye!
Is deze vacature van evenement medewerker in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Paul en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-11388109. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via