Accountmanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Utrecht
 • Vakgebied Sales

Dit is de rol

Wat ga je doen?
Boels Rental is één van de meest gerenommeerde verhuurbedrijven in Europa als het gaat om de verhuur van machines, gereedschappen, units en equipment. Binnen onze organisatie én enthousiaste team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de functie van accountmanager bouwprojecten.

Als accountmanager ben jij, samen met jouw collega’s, verantwoordelijk voor het verder op de kaart zetten van onze organisatie in de regio Utrecht. Dit betekent dat jij dagelijks onderweg bent om klanten te bezoeken op de bouwplaats en het leuk vindt om direct met de uitvoerders en projectleiders te schakelen om hen advies te geven over de potentiële inzet van onze machines. Als accountmanager bouw je continu aan de relatie tussen jouw klanten en Boels. Jij neemt hierin het initiatief: je ziet en grijpt kansen en vertaalt de wensen van de klant naar de interne organisatie. Jij weet op alle niveaus, zowel intern als extern, mensen te enthousiasmeren en te verbinden. Hierbij voer jij de regie over het commerciële proces en het succes bij jouw klant. Verder ben jij iemand die, zodra jij langs een gaaf bouwproject rijdt, de stoute (werk)schoenen aantrekt om de bouwplaats te bezoeken om in contact te komen met de verantwoordelijke manager(s). Je ziet het als sport om mensen te verbinden en kansen binnen te halen.

Naast de externe acquisitie en relatiebeheer sla jij ook de interne brug voor jouw collega’s en signaleer jij kansen in de markt. Vanuit jouw intrinsieke motivatie heb jij als doel de klant compleet te ontzorgen en mee te denken in mogelijkheden. Dit alles met als doel: een tevreden klant en een intensievere én langdurige samenwerking maar ook om een optimaal rendement te behalen.


Jouw toekomstig manager Mike zegt het volgende; “Bij deze functie sta je letterlijk met je voeten in de klei!”

 

Wil jij nu ook kunnen zeggen dat je hebt bijgedragen aan de bouw van de skyline van regio Utrecht? Dan komen wij graag met jou in contact!

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s in 18 landen is Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie. Op alle 750 filialen werken collega’s op een hechte manier samen. We denken in oplossingen, nemen initiatief en gaan altijd voor de beste kwaliteit.

 

En jij? Jij versterkt het gedreven salesteam van de regio West Zuid. Hier werken  collega accountmanager. Stuk voor stuk harde werkers die je het best kan beschrijven als aanpakkers. Hard werken is hier ook hard lachen. Zelfs buiten werktijd wordt nogal eens met elkaar afgesproken. Een hechte familie die voor elkaar klaarstaat. 

 

“Alleen ben je sneller, samen kom je verder”Jouw profiel
Vriendelijk, betrouwbaar en een gun-factor; jij bent én hebt het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als accountmanager in de regio Utrecht de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en/of denkniveau en een woonlocatie in de regio;
 • Minimaal 2 jaar relevante ervaring in een commerciële buitendienst functie;
 • Affiniteit met de verhuur, de bouw , techniek, bouwprocessen of onze Boels dienstverlening, dit is een pré;
 • Ambitie om te blijven groeien;
 • Een hands- on én winnaars mentaliteit, waarbij targets geen enkel probleem zijn!
   

Wat we bieden
Als je bij ons komt werken als accountmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.874,- en € 4.106,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • In deze rol krijg je de beschikking over een leaseauto, laptop en smartphone
 • 28 verlofdagen per jaar en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!
   

Solliciteren!
Is deze vacature van Accountmanager in de regio Utrecht een match? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Melissa en ik geef graag antwoord via WhatsApp op  0638 59 44 79.

 

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via