Frontoffice Medewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Waalwijk
 • Vakgebied Commercieel

Dit is de rol

at ga je doen?
Zodra een klant de vestiging in Waalwijk binnenloopt, zien ze jou gelijk staan achter de balie. Jij bent het eerste aanspreekpunt waarbij jij de klant zo goed mogelijk helpt en ondersteunt in het verhuurproces. Vaak heeft de klant op voorhand een machine of gereedschap per email of telefonisch gereserveerd die jij op de dag van de verhuur klaar hebt staan. Maar het kan ook gebeuren dat onze klant hulp of advies nodig heeft om te bepalen welk materiaal nodig is voor de klus waarbij ze advies inwinnen bij de specialist; jij!

Als front office medewerker heb jij een afwisselende functie waarbij geen dag hetzelfde is, zo kan een dag hectisch of rustig verlopen, maar jij verveelt je geen moment. Zodra de klant tevreden de deur uitgaat zorg jij er ook voor dat alles digitaal wordt vast gelegd in ons systeem en handel jij de administratie die hoort bij het verhuurproces af. Verder sta jij klanten telefonisch te woord, heb jij veel contact met andere filialen van Boels en handel jij de email af.

Al deze werkzaamheden doe jij natuurlijk niet alleen, jij werkt nauw samen met jouw collega’s binnen het team. Iedereen heeft hetzelfde doel; het leveren van de beste kwaliteit, we werken allemaal hard, maar we hebben ook veel plezier met elkaar!

Kortom; sta jij open voor een nieuwe uitdaging, wil jij graag meer leren over onze machines en ben jij net zo enthousiast en positief ingesteld als wij? Dan heten wij jou van harte welkom op ons filiaal te Waalwijk!

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s in 18 landen is Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie. Op alle 750 filialen werken collega’s op een hechte manier samen. We denken in oplossingen, nemen initiatief en gaan altijd voor de beste kwaliteit.

En jij? Jij versterkt het gedreven team in Waalwijk, dit betreft een XL locatie; één van de grote locaties van Boels waarin techniek, logistiek, front- & back office nauw met elkaar samenwerken. Niet alleen in het team te Waalwijk, maar ook met de omliggende filialen. Hier werken meerdere collega’s. Stuk voor stuk harde werkers die je het best kan beschrijven als aanpakkers. Hard werken is hier ook hard lachen. Zelfs buiten werktijd wordt nogal eens met elkaar afgesproken. Een hechte familie die voor elkaar klaarstaat. 

 

 “Alleen ben je sneller, samen kom je verder”
 

Jouw profiel
Adviseren over allerlei (nieuwe) machines doe je graag, goed en veel. De technische branche heeft jouw interesse. Je bent klantgericht, communicatief vaardig én leergierig. Ook heb je als front office medewerker:

 • MBO werk- & -denkniveau;
 • Ervaring als verhuurmedewerker, winkelmedewerker, verkoper of een vergelijkbare functie waarin jij met klanten te maken hebt, geen must, wel mooi meegenomen. 
 • Kwaliteit hoog in het vaandel staan, uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en voel jij je als een vis in het water binnen een hectische & dynamische omgeving.


Wat wij bieden
Als front office medewerker in Waalwijk kom jij natuurlijk niet voor niets en dus bieden wij jou:

 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.034 en € 2.905 (op basis van een 40-urige werkweek) + aantrekkelijke kwartaalbonus regeling;
 • Reguliere werktijden van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 16.00  of van 08.00 – 17.00 uur, verder werk jij eens per 2 maanden op zaterdag (dit compenseer je op een ander moment);
 • Forse personeelskorting wanneer je een product van ons huurt. Daarnaast krijg je ook korting op elektronica, weekendjes weg en collectieve verzekeringen;
 • 28 vakantiedagen per jaar én de mogelijkheid om 1 x per jaar maximaal 5 vakantiedagen bij te kopen;
 • Reiskostenvergoeding van € 0.19 per kilometer naar vestiging Waalwijk;
 • Trainingen om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Een fietsplan en bedrijfsfitness. Zo blijf je fit!


Sollicitatieproces
Wil jij voor deze functie in aanmerking komen? Dan horen wij graag van jou! Toch nog vragen? Mijn naam is Mascha Brouwers en ben het beste bereikbaar (ma tm do) via de whatsapp; 06-41105212. Hopelijk tot snel!

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via