Depotmanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Zwartewaal
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Wie zijn wij
Bij Boels Site Accommodation leveren wij op maat gemaakte oplossingen voor vele grote en gerenommeerde opdrachtgevers in heel Nederland binnen, de bouw & installatie en industrie. Tevens zijn wij grootschalig aanwezig binnen de evenementensector en voorzien we o.a. evenementen zoals Pinkpop, Lowlands en Tomorrowland al sinds jaar en dag van onze units. Met onze modulaire units is geen huisvestingsvraagstuk ons te moeilijk en voorzien wij elke opdrachtgever van een passende tijdelijke oplossing. Snelheid, flexibiliteit, kwaliteit en maatwerk zijn hierin de belangrijkste speerpunten om voor units van Boels te kiezen. Zo voorzien wij onze klanten binnen “no time” van flexibele kantoorruimten, schaftruimten, omkleedruimten, vergaderruimten, doucheruimtes en sanitair ruimten inclusief alle benodigde inventaris die daarbij horen.

Boels is een A- merk, onze units zijn van hoogwaardige kwaliteit.  Boels Site Accommodation is één van de unieke specialisaties binnen de Boels organisatie en is de afgelopen jaren zeer sterk gegroeid. Voor onze nieuwe vestiging in de omgeving van Rotterdam (Zwartewaal) zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven depotmanager welke de opstart en groei van dit filiaal in goede banen kan leiden.

 

Wat ga je doen?
Als Depotmanager op ons nieuwe filiaal in Rotterdam (Zwartewaal) ben jij verantwoordelijk voor het opstarten, opbouwen en de groei van het filiaal. Dit ga jij uiteraard niet alleen doen!  Jij geeft direct leiding aan 3 (interne) medewerkers welke verantwoordelijk zijn voor de montagewerkzaamheden. Daarnaast zullen er vanuit externe partijen ook medewerkers aanwezig zijn. Hierbij zullen zij door jou ondersteund worden waardoor er een echte hands-on mentaliteit van jou wordt verwacht. Het aantal FTE en de verantwoordelijkheden zal hand in hand gaan met de groei van het filiaal. Het ‘neerzetten’ van dit nieuwe depot, doe je uiteraard samen met je collega’s. Hierbij krijg je begeleiding en ondersteuning vanuit je collega depotmanagers en de projectmanager vanuit Sittard. Het inwerktraject kan voor een korte periode op een andere locatie zijn.

Daarnaast krijg jij als depotmanager veel ondersteuning vanuit Sittard waar de binnendienst en planning van Unitverhuur is gevestigd. Je bent voortdurend in contact met de commerciële afdeling voor het beoordelen van de aanvragen klanten en technische tekeningen in samenspraak met de collega’s van de commerciële afdeling op de haalbaarheid, hierbij is het doel om zoveel mogelijk te verhuren. Ondanks dat het een operationele rol betreft ben je wel degelijk commercieel ingesteld en ga je voor het beste resultaat. De beschikbare vloot is het belangrijkste voor de filiaalmanager. Je zorgt ervoor dat je vloot direct inzetbaar is zodat we snel en adequaat kunnen leveren aan onze klanten. Indien units (groot) onderhoud nodig hebben dan zorg je voor een actieplan zodat de unit zo snel als mogelijk weer verhuurd kan worden.

Veiligheid van onze medewerkers staat hoog in het vaandel. Jij zorgt dat ervoor dat het filiaal werkt conform de voorgeschreven procedures binnen VCA.

 

Jouw profiel
Zelfstandig werken, commercieel denken, mensen activeren, motiveren en prioriteiten stellen: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast als depotmanager de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en/of denkniveau en 5+ jaar relevante ervaring;
 • Relevante werkervaring; bij voorkeur uit een logistieke/productie omgeving;
 • Een goede beheersing van Excel;
 • Een verantwoordelijke én hands on instelling en ben jij iemand die veel eigen initiatief toont!

 

Wat wij bieden
Als je bij ons komt werken als depotmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.623,- en € 3.747,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur);
 • 28 verlofdagen per jaar (en de mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen);
 • Reiskostenvergoeding richting Zwartewaal;
 • Pensioenregeling, laptop, smartphone;
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Solliciteren
Is deze vacature van depotmanager bij Boels in Rotterdam (Zwartewaal) een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Paul en ik geef graag antwoord via WhatsApp 06-11388109, hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via