Team Lead inside sales

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband External Employee
 • Standplaats Geleen
 • Vakgebied Sales

Dit is de rol

Wat ga jij doen?
Boels Industrial groeit en wij groeien hard, mede dankzij deze groei is er een nieuwe functie ontstaan voor Team Lead inside sales in Geleen. Vanuit deze functie ben jij  verantwoordelijk voor het behalen van de jaarlijkse commerciële én operationele doelstellingen binnen jouw gebied. Jij leidt en coacht jouw team en zorgt voor de naleving van het Boels procedure handboek. 

Als team lead inside sales ben je
medeverantwoordelijk voor de P&L resultaten. Hierbij is het belangrijk om kennis te hebben van de lokale markt en concurrentie maar ook om marktkansen te signaleren en te ontwikkelen. Samen met jouw team zorg jij voor het monitoren en ondersteunen van de processen van jouw collega’s van verschillende filialen en ben jij verantwoordelijk voor het maken van de juiste (economische) beslissingen.

Verder vervul je een belangrijke rol in het personeelsmanagement, waarbij je zorgt voor het organiseren, coördineren en inzet van jouw personeel.
Ook ben jij als Team lead inside sales verantwoordelijk voor het performance management van jouw team en zorg jij ook voor het dagelijkse motiveren, ontwikkelen en coachen van jouw team. Je bent het aanspreekpunt voor medewerkers voor alle operationele en strategische vraagstukken.

Tevens vervul je een belangrijke rol bij het realiseren van de gestelde sales- en omzettargets. Je beheert het bestaande klantenbestand, Je monitort klantrelaties en zorgt voor maximale klanttevredenheid door interne afdelingen aan te haken waar nodig. Als Team lead inside sales richt jij je op het onderhouden, en uitdiepen waar nodig,  van klantrelaties ter bevordering van afzet en omzetgroei waarbij jij de onderlinge samenwerking tussen commercie en operatie verder bevordert.

Als team lead inside sales ben jij verantwoordelijk voor jou direct reports, maar heb jij ook regelmatig te maken van jouw directe collega’s binnen Boels van verschillende filialen en ondersteunende afdelingen. Extern communiceer je met alle stakeholders die dienen om het verhuuraandeel te vergroten en te bewaken.

Kortom, als team lead inside sales in Geleen heb jij een afwisselende, verantwoordelijke functie binnen onze groeiende organisatie. Bouw jij met ons mee?

Het team waaraan jij direct leiding gaat geven, alsook direct mee samen gaat werken, bestaat uit 3 medewerkers. Daarnaast is er ook een klant locatie op het Chemelot terrein actief waarmee jij veelvuldig in contact zult staan. De regio waarin jij zult gaan werken is één van de regio’s binnen Boels Industrial welke momenteel een enorme groei doormaakt . Om dit te kunnen realiseren is het belangrijk dat er goed wordt samengewerkt met de overige regio’s. Vanuit deze nieuwe functie maak je onderdeel uit van een jong en enthousiast team waarbij samen leren en resultaten behalen centraal staan. Je werkt nauw samen met je collega’s vanuit NL en DE. Je rapporteert aan Remco Marx, Area Manager NL Zuid & België. De lijnen binnen het bedrijf zijn kort en door veel met elkaar te sparren en van elkaar te leren haal je het beste uit jezelf en het team.

 

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s in 18 landen is Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie. Op alle 750 filialen werken collega’s op een hechte manier samen. We denken in oplossingen, nemen initiatief en gaan altijd voor de beste kwaliteit.

“Alleen ben je sneller, samen kom je verder”


Jouw profiel
Om als team lead inside sales bij Boels aan de slag te gaan vragen wij het volgende;

 • HBO werk- en/of denkniveau;
 • VCA-Vol of bereid om deze op onze kosten te halen
 • Enkele jaren aantoonbare recente leidinggevende en commerciële ervaring, indien jij ervaring hebt in de technische of verhuur branche is dit een pré;
 • Een gedreven instelling, van nature ben jij een verbinder en een echte ondernemer, jij hebt geen moeite met het nemen van beslissingen;
 • Communicatieve vaardigheden en kun jij bij- & aansturen binnen verschillende lagen van de organisatie;
 • Een klantgerichte & dienstverlenende instelling.


Wat wij jou bieden
Als je bij ons komt werken als team lead inside Sales dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • Reiskostenvergoeding t.b.v. het woon-werk verkeer naar Geleen
 • 28 verlofdagen per jaar en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Solliciteren
Indien je voor deze functie went te solliciteren zien wij jouw CV én motivatie graag tegemoet. Nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Marlon Oberjé op  0639007975

Wij horen graag van jou!

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via