Evenementen Chauffeur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard
 • Vakgebied Logistiek & Transport

Dit is de rol

Boels pitstop
De afdeling Sanitation is verantwoordelijk voor het onderhouden, schoonmaken en ophalen van Boels Bioboxen. Dit gaat van enkele Bioboxen op een bouwterrein tot een Bioboxen bij festivals. In jouw functie als Evenementen Chauffeur ben je zeer divers aan het werk. De dag voor jouw dienst ontvang jij van de planning welke events er voor morgen op de planning staan. Hierin staat alle informatie die jij nodig hebt om alle klanten goed te kunnen helpen en zodat je weet waar je naartoe moet die dag. Jouw dagen als Evenementen Chauffeur bij Sanitation zijn erg afwisselend.

 Wij werken voor grote opdrachtgevers in de event wereld zoals Pinkpop, Tomorrowland en Formule 1 Zandvoort. Van jou wordt verwacht dat je samen met het events team de toiletvoorzieningen transporteert, opbouwt, onderhoudt en weer ophaalt. Daarnaast verhuren wij bij grote festivals speciale festival toiletten welke opgebouwd en aangesloten moeten worden. Omdat deze informatie vaak pas last minute bekend wordt, verwachten wij veel flexibiliteit van je. Als Evenementen Chauffeur bij Sanitation ben je ook zelf verantwoordelijk voor het schoonhouden en onderhouden van je bedrijfsbus.

 

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken bestaat uit verschillende functies. Iedereen zijn eigen kwaliteit (o.a. techniek en sales) zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig. Daarnaast heerst er binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Jouw collega’s vinden hun baan hartstikke leuk omdat zij dezelfde waarde hechten aan hun functie als jij; vrijheid en dynamiek, klinkt gezellig toch?

 

Het oranje team en jij
‘Een flinke portie motivatie”   en ‘Verantwoordelijk bent ingesteld’; jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team! Verder pas jij bij Boels Sanitation als;

 • Je in het bezit bent van een rijbewijs BE, C is een pré;
 • Je ervaring hebt in een soortgelijke branche (transport / logistiek / events / afvalverwerking / toiletverhuur), dit is een pré
 • Je flexibel bent qua werktijden en dagen
 • Je klant- en service gericht bent

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als Evenementen Chauffeur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.250,- en € 2.600,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen en de mogelijkheid om max 5 dagen bij te kopen
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Boelseye!
Is deze vacature van Evenementen Chauffeur een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Neem dan contact op met Paul, telefonisch of via Whatsapp op 06-11388109. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via