Filiaalmanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Oude-Tonge
 • Vakgebied Management

Dit is de rol

Wat ga jij doen als filiaalmanager?
Als filiaalmanager te Oud-Tonge heb jij een afwisselende functie. Uiteraard ben jij verantwoordelijk voor het motiveren en coachen van jouw team, maar daarnaast werk jij net zo goed mee in de business want net als jouw collega’s ben jij ook het gezicht van Boels!

Inhoudelijk ben jij verantwoordelijk voor alle commerciële en operationele vraagstukken op de vestiging en biedt jij dagelijks ondersteuning aan jouw team. Op basis van de te verwachte verhuur maak jij de dagelijkse planning en stuur jij hier ook op.

Als ervaren leidinggevende heb jij als doel om jouw team en het filiaal verder te ontwikkelen en uit te bouwen. Als filiaalmanager ga jij enthousiast en voortvarend te werk en neem jij jouw team hierin mee. Jouw totale team zal bestaan uit 9 personen met verschillende functie en kwaliteiten om de klant optimaal te kunnen bedienen. Voor jou de uitdaging om dit team verder vorm te geven. In de functie van filiaalmanager krijg jij veel ruimte voor eigen inbreng binnen een organisatie met een slagvaardige en open cultuur waardoor beslissingen snel genomen kunnen worden. Om deze reden is het belangrijk dat jij beschikt over ondernemerschap en een sterke commerciële drive.

Als filiaalmanager geef jij leiding aan jouw team, wordt je onderdeel van het MT van de regio en rapporteer je aan de areamanager. Plezier, samen en resultaatgerichtheid zijn kernwoorden in deze teams. De lijnen zijn kort en door veel met jouw collega filiaalmanagers te sparren en te schakelen blijf je van elkaar leren en haal je het beste uit jezelf en het team.

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!


Jouw toekomstige team in Oud-Tonge bestaat uit chauffeurs, monteurs en verkoopmedewerkers. Het zijn collega’s die al een tijdje in Oud-Tonge werken en veel over hebben voor het bedrijf. Zij  weten hoe het werkt en hebben jouw hulp nodig om alles te regelen binnen dit filiaal.

Jouw profiel
Zelfstandig werken, commercieel en collegiaal: jij kan het en dus ben je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als filiaalmanager de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en/of denkniveau;
 • Leidinggevende en commerciële capaciteiten, indien jij ervaring hebt in een bouwmarkt, de technische- en / of verhuur branche is dit een pré;
 • Een gedreven instelling, van nature ben jij een verbinder en heb jij geen moeite met het nemen van beslissingen;
 • Communicatieve vaardigheden; je schakelt makkelijk tussen verschillende lagen binnen onze organisatie en bij de klant, verder stuur jij jouw team makkelijk bij en vanuit jouw coachende vaardigheden haal jij het beste in hen naar boven;
 • Een hands- on mentaliteit en ben jij tussen de 32 en 40 uur per week beschikbaar.


Wat wij bieden

Als je bij ons komt werken als filiaalmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past op basis van een fulltime bruto maandsalaris tussen € 2.623,- en € 3.747,- bruto per maand (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • Reiskostenvergoeding voor het woon-werk verkeer naar Oud-Tonge;
 • 28 verlofdagen per jaar en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Solliciteren!
Is deze vacature van filiaalmanager in Oud-Tonge een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Mijn naam is Marlon Oberjé en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0639007975. Hoor ik snel wat van je?

 

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via