Chauffeur CE

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Duiven
 • Vakgebied Logistiek & Transport

Dit is de rol

Wat ga je doen?

Voor  ons filiaal in Duivenzijn wij op zoek naar een enthousiaste chauffeur CE, die graag klantcontact heeft en op de weg zit in een zelfstandige functie. Als chauffeur ben jij de motor van het filiaal want jij zorgt ervoor dat het materiaal op tijd bij onze klant is! Als jij niet op de weg zit vind jij het niet erg om de handen uit de mouwen te steken op het filiaal en help jij de collega’s daar waar nodig. Als chauffeur CE ben jij iedere werkdag rond  16.00 uur klaar (er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen). In de avonden kun jij dus fijn bij je gezin zijn, tijd doorbrengen met vrienden of een andere leuke activiteit plannen! Klinkt niet zo verkeerd, toch? We werken wel in een roulatie schema op de zaterdagochtend tot 12.30 uur.

 

Als Chauffeur is geen dag hetzelfde. We rijden na een vers bakkie koffie of thee en je collega’s gesproken te hebben weg om 07:00. Je vrachtwagen heb je de vorige dag al geladen! Vanwege ons zeer grote verhuurassortiment kan dit verschillen van een grote graafmachine tot kleiner materieel. Omdat jij in de regio rijdt ken jij de weg en sluiproutes om ervoor te zorgen dat jij op tijd het materieel kan leveren bij de klant. Mocht dit door omstandigheden toch niet lukken bel je je klant op om dit door te geven. Als jij bij de klant aankomt lever jij alle materialen netjes af, vaak adviseer je over het gebruik van de machines en zorg je voor een juiste administratieve afhandeling. Jij hebt een goed oog voor detail en jij zorgt ervoor dat de formulieren door jouw klant worden ondertekend. Jij bent het visitekaartje van Boels Rental!

 

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels een van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Jij komt als chauffeur CE te werken in een team welke bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende functies. Iedereen zijn eigen kwaliteit (o.a. techniek en sales) zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

 

Jouw profiel
Servicegericht en behulpzaam: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast ook als chauffeur CE de beste te worden, heb je:

 • 1 -3 jaar relevante rijervaring hebt als chauffeur
 • Een geldig rijbewijs CE of BE en de bereidheid om eventueel in de toekomst CE te gaan halen. Code 95 is een  vereiste
 • Geen 07-00 tot 16-00 mentaliteit en jij bent bereid om 1x in de maand op zaterdagochtend het filiaal te ondersteunen tot 12.30.
 • Een sterke affiniteit met techniek, door werkervaring of hobby’s. De kennis leren we je nog wel bij
 • Een hands- on mentaliteit

 

Wat we bieden
Als je bij ons komt werken als chauffeur CE, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 1.850,- en € 2.750,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Duiven
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Solliciteren!

Is deze vacature van Chauffeur CE in Duiveneen schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag?  Mijn naam is Linda, en ik ben via WhatsApp te bereiken op 0638594624

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via