Chauffeur CE

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau LBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Zwolle
 • Vakgebied Logistiek & Transport

Dit is de rol

Wat ga je doen?

Voor onze HUB in Zwolle zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker welke afwisselend werkt op het terrein of werkplaats en als CE Chauffeur. Als er vakantieverlof of ziekte is bij onze vaste Chauffeursgroep van 8 wagens dan in kan vallen als chauffeur CE op de dieplader combinatie. Ben jij degene welke  graag klantcontact heeft en graag zaken oplost?. Als chauffeur ben jij de motor van het filiaal want jij zorgt ervoor dat het materiaal op tijd bij onze klant is! Als chauffeur CE en allround medewerker ben jij iedere werkdag rond 17.00 uur klaar (er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen). In de avonden en het weekend kun jij dus fijn bij je gezin zijn, tijd doorbrengen met vrienden of een andere leuke activiteit plannen! Klinkt niet zo verkeerd, toch?

 

Laat ik je nu even meenemen in een dag van chauffeur CE bij Boels. Als  Chauffeur op onze HUB in Zwolle is geen dag hetzelfde. We rijden na een vers bakkie koffie of thee en je collega’s gesproken te hebben weg om 06:00. Je vrachtwagen heb je de vorige dag al geladen! Vanwege ons zeer grote verhuurassortiment kan dit verschillen van een grote graafmachine tot kleiner materieel. Omdat jij in de regio rijdt ken jij de weg en sluiproutes om ervoor te zorgen dat jij op tijd het materieel kan leveren bij de klant. Mocht dit door omstandigheden toch niet lukken bel je je klant op om dit door te geven. Als jij bij de klant aankomt lever jij alle materialen netjes af, soms adviseer je over het gebruik van de machines en zorg je voor een juiste administratieve afhandeling. Jij hebt een goed oog voor detail en jij zorgt ervoor dat de formulieren door jouw klant worden ondertekend. Jij bent het visitekaartje van Boels Rental! Daarnaast werk je samen met het Team op het terrein en zet je de machines klaar voor levering de volgende dag en kun je helpen met het laden en lossen van de vrachtwagens. Heb je meer Technische affiniteit dan zijn er ook altijd lichte werkzaamheden mogelijk in de werkplaats.

 

De Boels-famile

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels een van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Jij komt als chauffeur CE te werken in een team welke bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende functies. Iedereen zijn eigen kwaliteit (o.a. techniek en sales) zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

 

Jou profiel
Servicegericht en behulpzaam: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast ook als chauffeur CE de beste te worden, heb je:

 • 1 -3 jaar relevante rijervaring hebt als chauffeur
 • Een rijbewijs CE
 • Geen 07:00 16-00 mentaliteit, extra uren werken, bij calamiteiten,  is voor jou geen probleem
 • Een sterke affiniteit met techniek, door werkervaring of hobby’s. De kennis leren we je nog wel bij
 • Een hands- on mentaliteit

 

Wat we bieden
Als je bij ons komt werken als chauffeur CE, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Zwolle
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Solliciteren!

Is deze vacature van Chauffeur CE voor onze HUB in Zwolle een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag?  Mijn naam is Linda, en ik ben via WhatsApp te bereiken op 0638594624

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via