Transport planner

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Deventer
 • Vakgebied Logistiek & Transport

Dit is de rol

Wat ga je doen?
In de rol van Transport planner ben je verantwoordelijk voor een efficiënte indeling en planning van ons materiaal en onze drivers. Jij zorgt ervoor dat zij 's ochtends weten waar ze naartoe moeten en onderhoudt het contact gedurende de dag. Dit om ervoor te zorgen dat onze drivers gemakkelijk door kunnen werken en onze klanten van de beste service kunnen voorzien. Je instrueert onze collega's op de weg en bij vragen sta jij voor hen klaar. Het kan zomaar zo zijn dat gedurende de dag, leveringen veranderen. Dan is het aan jou de taak de drivers te informeren en ervoor te zorgen dat de planning hierop wordt aangepast. Bij het maken van de planning komen ook administratieve taken kijken, ook aan jou de taak om dit op een goede manier af te handelen in onze systemen. Met jouw stress bestendigheid, lukt het jou ook om in last minute veranderingen, je hoofd koel te houden en te handelen. In deze rol zijn de werktijden van maandag tot en met vrijdag.Onze werkzaamheden vinden tussen 7:00 en 17:00 plaats en binnen deze uren stem je jouw rooster met jouw leidinggevende af.   Incidenteel werk je ook op zaterdag. 

 

Omdat dit een nieuwe rol is binnen deze regio, zoeken wij iemand die ook mee wil denken in eventuele verbeteringen in het proces en zelfstandig kan werken. Deventer zal een centrale rol gaan vervullen in de regio bestaande uit Zwolle, Apeldoorn, Harderwijk, Zutphen en Deventer en daardoor zal het aantal te plannen voertuigen vanuit Deventer van 4 naar 10 gaan rond 2024.


De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken in Deventer bestaat uit verschillende functies. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig. 

Jouw profiel
Zelfstandig werken en collegiaal: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als transport planner de beste te worden, heb je:

 • Ervaring in de planning (Bij voorkeur in de transport),  aangevuld met MBO werk- en/of denkniveau
 • Communicatief vaardig en kunnen werken in een adhoc omgeving
 • Ervaring met Microsoft Office en ben je in bezit van rijbewijs B
 • Enige kennis van de wetgeving binnen de Transport
 • Ambitie om mee verder te groeien in onze organisatie

 

Wat we bieden
Als je bij ons komt werken als Transport planner, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven ontvang je bij Boels:

 • 28 verlofdagen en de mogelijkheid om max 5 dagen bij te kopen
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.383,- en € 3.404,- (op basis van een 40-urige werkweek).
 • Reiskostenvergoeding richting Deventer
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Solliciteren!
Is deze vacature van transport planner in Deventer een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Linda, en ik ben via WhatsApp te bereiken op 0638594624

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via