Chauffeur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau LBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Deventer
 • Vakgebied Logistiek & Transport

Dit is de rol

Boels pitstop
Voor onze regio rondom Deventer zoeken wij een Chauffeur.
In deze rol rijd jij van filiaal van filiaal in en buiten de regio. De regio bestaat uit Zwolle, Apeldoorn, Harderwijk, Zutphen en Deventer. Maar het kan ook zijn dat je verhuurmateriaal haalt en brengt elders in het land.  Dus je ziet iedere dag weer wat anders. Tijdens jouw ritten geef jij actief verhuurkansen door als jij ziet dat er ergens gebouwd/verbouwd wordt. 


Maar laat ik je nu even meenemen in een dag van een chauffeur bij Boels. In de ochtend heb je tijd om even bij te praten, want de wagens zijn al geladen. Erna kun jij meteen door naar de klant. Je bent onderweg en komt helaas vast te staan in een file. Doordat je weet hoe belangrijk het is om op tijd te komen, bel je je collega op het filiaal zodat deze het kan doorgeven aan de klant. Eenmaal daar aangekomen, komt er een ongeduldige aannemer naar je toe. Als chauffeur weet je als geen ander hoe je hier mee om moet gaan en weet jij de aannemer zo ver te krijgen, dat hij ook begrip heeft voor jouw situatie. Zo kun jij snel lossen en weer door naar de volgende klus. Als je bij het project bent, adviseer je over het gebruik van de machine, controleer je zorgvuldig de technische staat en zorg je voor een juiste administratieve afhandeling. Ook verhelp je soms storingen aan de verhuurde machines bij de klant.

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Het team waarin jij komt te werken in Deventer bestaat uit verschillende functies. De locatie in Deventer vervult een centrale rol voor de regio.  Iedereen zijn eigen kwaliteit (o.a. techniek en sales) zodat wij onze klant zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

Het oranje team en jij
Servicegericht en behulpzaam: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast ook als chauffeur de beste te worden, heb je:

 • 1 -3 jaar relevante rijervaring hebt als chauffeur
 • Een rijbewijs BE of CE
 • Een sterke affiniteit met techniek, door werkervaring of hobby’s. De kennis leren we je nog wel bij
 • De flexibiliteit om 1x in de 4-5 weken de zaterdagochtend dienst te draaien


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als chauffeur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past tussen de € 1.757,- en € 2.600,- ,en een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Deventer
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Boelseye!
Is deze vacature van chauffeur in Deventer een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag?
Mijn naam is Linda, en ik ben via WhatsApp te bereiken op 0638594624

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via