Serviceterreinmedewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau LBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard
 • Vakgebied Technic

Dit is de rol

Boels pitstop
Bij Boels Bouwplaatsinrichting (BPI) zijn wij gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met het inrichten van en veilig werken op bouwplaatsen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld stroomvoorziening, licht-/watervoorziening, afvalafvoer, traptorens en bouwliften. Vanuit onze locaties in Sittard en Nijkerk worden alle materialen door heel Nederland geregeld, geleverd en gemonteerd op de desbetreffende bouwplaats. Wij werken met hoogwaardig materiaal, dat voldoet aan alle eisen op het gebied van veiligheid en milieu. Vanuit Bouwplaatsinrichting worden projecten gepland, opgebouwd en afgebouwd. Hierdoor heeft de klant één aanspreekpunt voor advies, levering, service en verhuur van al het materieel dat er nodig is om een project te kunnen voltooien.

 

In jouw rol als serviceterreinmedewerker ben jij de spil tussen de binnendienst en de inkomende/uitgaande leveringen. De binnendienst zal jou voorzien van alle benodigde informatie omtrent leveringen. Samen met jouw collega’s zorg jij ervoor dat al het bouwplaats materieel op tijd klaar staat voor transport. Met de juiste hulpmiddelen bijv. een heftruck zet jij alle materieel gereed in het daarvoor bestemde vak. De retourvrachten worden door jou in het retour vak geplaatst. Alle het materieel wordt door jou geteld en gecontroleerd op eventuele schades/defecten. Indien er sprake is van een schade/defect stel je hier een rapport voor op en geeft je dit door aan de binnendienst. Daarnaast ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het onderhoud van het terrein om het ordelijk, schoon en overzichtelijk te houden. In deze rol krijg je veel vrijheid en naar mate van ervaring ook meer verantwoordelijkheden.

 

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij als terreinmedewerker komt te werken in Sittard, bestaat uit enthousiaste collega’s, met ieder zijn eigen uitdagende taken. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Klinkt gezellig toch!

 

Het oranje team en jij
Flexibel en servicegericht: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als serviceterreinmedewerker de beste te worden, heb je:

 

 • Mbo werk-denkniveau bij voorkeur met werkervaring binnen de branche;
 • Ben jij in bezit van een geldig VCA en heftruck certificaat, of jij bent bereid deze te behalen.
 • Oog voor detail, werk je nauwkeurig en bent een echte aanpakker;
 • Rijbewijs B (E);

 


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als serviceterreinmedewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven ontvang je bij Boels:

 

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past;
 • Een interessante bonusregeling;
 • 28 verlofdagen per jaar en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen;
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard;
 • Diverse ontwikkelingsmogelijkheden doormiddel van interne en externe trainingen;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature terreinmedewerker in Sittard een schot in de roos Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Paul en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06 11388109. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via