Service monteur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32-40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Nijmegen
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Ben jij graag onderweg en sleutel jij graag aan grote machines? Hou jij van vrijheid in je functie en heb jij graag klantcontact? Dan is deze functie voor service monteur in de regio Nijmegen geschikt voor jou!

 

Wat ga je doen?
Als service monteur heb jij een zelfstandige functie en zullen jouw werkzaamheden plaatsvinden bij onze klanten in de regio Nijmegen. Als service monteur bij Boels werk je nauw samen met jouw collega’s van de verschillende filialen in jouw rayon met wie jij regelmatig telefonisch en persoonlijk contact hebt.

Als jij op pad gaat voor een klant in de regio Nijmegen betreft het vaak een storing op locatie; zo kan het zijn dat de hoogwerker niet of niet goed werkt, belangrijk is dat jij snel reageert én het probleem verhelpt voor de klant. Dagelijks kom jij verschillende technische uitdagingen tegen wat veel vraagt van jouw creatieve denkvermogen. Naast reparaties op locatie kan het ook zo zijn dat je de klant telefonisch kunt helpen. Belangrijk is dat jij je kunt inleven in de klant én het probleem. Omdat geen dag hetzelfde is als service monteur kan het ook gebeuren dat jij jouw collega’s op één van de filialen in de omgeving helpt óf dat jij jouw collega mee onderweg neemt om ervoor te zorgen dat jouw collega net zo goed als jij wordt!

Als service monteur kunnen wij jou garanderen dat jij met verschillende machines in aanraking komt. Denk aan hoogwerkers, maar ook met diverse grondverzetmachines. Tegenwoordig wordt onze vloot ook meer en meer groener, met o.a. elektrische graafmachines, schaarhoogwerkers en hybride kniktelescoophoogwerkers.

Kortom; een afwisselende, technisch inhoudelijke functie voor een echte allrounder die de klant op nummer 1 heeft staan!

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s in 18 landen is Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie. Op alle 750 filialen werken collega’s op een hechte manier samen. We denken in oplossingen, nemen initiatief en gaan altijd voor de beste kwaliteit.
 

En jij? Jij maakt officieel deel uit van de technische dienst te Sittard, je werkt natuurlijk op locatie in de regio Nijmegen en dus krijg jij veel te maken met jouw collega's hier in de regio. Stuk voor stuk harde werkers die je het best kan beschrijven als aanpakkers. Hard werken is hier ook hard lachen. Zelfs buiten werktijd wordt nogal eens met elkaar afgesproken. Een hechte familie die voor elkaar klaarstaat. 
 

“Alleen ben je sneller, samen kom je verder”


Jouw profiel
Klantgericht en een hart voor de techniek; dit ben jij ten voeten uit en dus pas je binnen ons oranje team! Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar en één keer in twee maanden draai je een storingsdienst waarvoor je beloond wordt. Om daarnaast ook als service monteur de beste te worden, heb jij:

 • Een relevante MBO opleiding afgerond richting techniek (bijvoorbeeld werktuigbouwkunde, voertuigentechniek, motorvoertuigentechniek of vergelijkbaar);
 • Enkele jaren relevante werkervaring als monteur in de techniek;
 • Een woonlocatie in de regio Nijmegen;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal ;
 • Oplossingsgerichte instelling, ben jij communicatief sterk én ben jij in het bezit van jouw rijbewijs!


Wat wij jou bieden
Als je bij ons komt werken als service monteur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling;
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen);
 • Een Boels Service bus om in de regio Nijmegen naar jouw klanten te rijden;
 • Naast interne trainingen, biedt Boels jou de mogelijkheid om een erkende MBO opleiding te volgen;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Solliciteren
Is deze vacature van service monteur bij Boels in de regio Nijmegen een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op  06-41105212. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via