Chauffeur BE

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32-40 uur
 • Opleidingsniveau LBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Hellevoetsluis
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Boels pitstop

Voor ons filiaal in Hoellevoetsluis zijn wij op zoek naar een enthousiaste chauffeur BE, die graag klantcontact heeft en graag op de weg zit in een zelfstandige functie. Als chauffeur BE ben jij iedere werkdag rond 16:00 uur klaar (er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen).  In de avonden en het weekend kun jij dus fijn bij je gezin zijn, tijd doorbrengen met vrienden of een andere leuke activiteit plannen! Klinkt niet zo verkeerd, toch?

 

Als chauffeur BE bij Boels op het filiaal Hellevoetsluis is geen werkdag hetzelfde. In de ochtend start jij samen met je collega’s en een kop koffie het filiaal op. Vervolgens ga je direct op pad richting de klant want de wagen heb je gisteren al geladen. Omdat jij veel in de regio rijdt ken je de weg en sluiproutes om ervoor te zorgen dat je op tijd het materieel kan leveren bij de klant. Mocht dit door omstandigheden toch niet lukken bel je je klant op om dit netjes door te geven. Als jij bij de klant aankomt lever je alle materialen netjes af, soms adviseer je over het gebruik van de machines, controleer je zorgvuldig de technische staat en zorg je voor een juiste administratieve afhandeling. Daarnaast verhelp je soms storingen aan de verhuurde machines bij de klant. Jij hebt een goed oog voor detail en je zorgt ervoor dat de huurformulieren door jouw klant worden ondertekend.

 

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s en 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels een van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Jij komt als chauffeur BE te werken in een team welke bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende functies. Iedereen zijn eigen kwaliteit (o.a. techniek en sales) zodat wij onze klant zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

 

Het oranje team en jij
Servicegericht en klantgericht: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast ook als chauffeur BE de beste te worden, heb je:

 

 • Een rijbewijs BE;
 • Geen 9-17 mentaliteit, extra uren werken is voor jou geen probleem;
 • Een sterke affiniteit met techniek, door werkervaring of hobby’s. De kennis leren we je nog wel bij;
 • Een hands- on mentaliteit.

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als chauffeur BE, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 1.935,- en € 2.600,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling;
 • 28 verlofdagen (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen);
 • Reiskostenvergoeding richting Hellevoetsluis;
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

 

Boelseye!

Is deze vacature van chauffeur BE in Hellevoetsluis een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Melissa en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06 38594479. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via