Monteur WBT

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau LBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Roosendaal
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Boels pitstop
Kom jij ons filiaal te Roosendaal op scherp zetten? Als monteur op onze vestiging in Roosendaal ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor het verrichten van onderhoud en reparaties aan het gehele machinepark. Doordat ons machinepark enorm divers is kan dit verschillen van machines op het gebied van handgereedschap tot aan hoogwerkers. Jij kijkt de machines na of er mankementen zijn, die jij ook verhelpt. Daarna maak jij de machine schoon en weer klaar voor gebruik. Als er een onderdeel ontbreekt heb jij rechtstreeks contact met de leverancier om onderdelen te bestellen. Na binnenkomst repareer jij de machine en als de machine werkt nadat jij hem getest hebt maak je deze verder verhuur klaar.

 

Op basis van de dagelijkse planning begin jij met het verwerken van retour gekomen machines. Dit kan verschillen van schoonmaken tot het verrichten van onderhoudswerkzaamheden. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat deze machine weer zo snel mogelijk in de verhuur kan. Tijdens één van de controles kom je erachter dat de machine niet helemaal lekker loopt en jij weet dan ook als geen ander waar je moet gaan zoeken. Nadat jij het probleem hebt gevonden en gerepareerd mag jij de machine gaan testen. Kortom; als monteur bij Boels is geen dag hetzelfde!

 

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Jij komt te werken in Roosendaal binnen een team dat bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Klinkt gezellig toch!


Het Oranje team en jij
Stressbesteding en flexibel; jij hebt/bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als monteur de beste te worden, heb je:

 • Affiniteit met techniek, je hebt gevoel voor mechanica én een basiskennis elektrotechniek
 • Kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan
 • Een hands- on mentaliteit, storingsdienst is geen probleem!

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als monteur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.034,-  en € 2.905,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Roosendaal
 • Naast interne trainingen, biedt Boels jou de mogelijkheid om een erkende mbo-opleiding te volgen
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van monteur in Roosendaal een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Melissa en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06 38 59 44 79. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via