Project Coördinator

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32-40 uur
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard
 • Vakgebied Hoofdkantoor

Dit is de rol

Wat ga je doen?
Boels groeit en dus hebben wij ruimte voor uitbreiding binnen ons team Inventory Management op het hoofdkantoor van Boels in Sittard in de rol van Project Coördinator. In deze dynamische en afwisselende functie ben je samen met jouw collega’s, verantwoordelijk voor het in kaart brengen en verbeteren van de diverse processen en houd jij je bezig met het maken van analyses, vergelijkingen en rapportages om zo zorg te dragen dat we het maximale uit onze verhuurvloot kunnen halen.

Daarnaast is het team ook verantwoordelijk voor ons interne systeem waarin het complete verhuur assortiment van Boels wordt beheerd, onderhouden en continue wordt bijgewerkt. Doorlopend wordt ons artikelbestand gecontroleerd en aangepast, en het team zorgt ervoor dat het bestand actueel blijft, o.a. door middel van het aansturen van de inventarisatie binnen de gehele operatie. Tevens is het team een belangrijke spil in de integratie van overgenomen organisaties, waarbij het team zorg draagt voor een vlekkeloze overgang van de verhuurvloot naar het Boels ERP systeem.
 

Naast deze taken ga je als Project Coördinator de totale verhuurvloot monitoren en werken aan een optimale vlootverdeling. Een belangrijke taak, want een optimalere vlootverdeling geeft een hoger rendement en zorgt er voor dat we het maximale uit onze vloot halen. Je werkt hierbij met nauw samen met andere afdelingen binnen de organisatie. Denk hierbij o.a. aan de afdelingen Inkoop, Finance en de natuurlijk met de collega’s op de depots en districtskantoren in alle 18 landen waar Boels vertegenwoordigd is. Daarnaast ben je bezig met het maken van analyses, vergelijkingen, rapportages en het verbeteren van de huidige processen. Dit alles doe je vanuit ons hoofdkantoor in Sittard. 


Omdat Boels druk bezig is met diverse integraties in het binnenland en buitenland en de afdeling graag verder wil professionaliseren kom jij op een afdeling terecht waar geen dag hetzelfde is en waar jij mee kunt denken aan onze ontwikkeling en het verbeteren van onze kwaliteit. Dat klinkt toch als een bijzondere uitdaging? 


De Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!
Het huidige team bestaat uit 7 enthousiaste collega’s met hart voor de zaak en een uitstekend gevoel voor humor! Het is een dynamisch team met uiteenlopende specialisaties verdeeld over meerdere vakgebieden. Het team maakt onderdeel uit van een afdeling die er voor zorg draagt dat een zo hoog mogelijke beschikbaarheid van onze verhuurvloot aanwezig is en integraties vlekkeloos verlopen. Nauwe samenwerking met de andere teams binnen de afdeling behoort tot de dagelijkse werkzaamheden. Ook in deze bijzondere tijden zijn jouw collega’s zeer creatief om toch met elkaar in contact te blijven.


Jouw profiel

Analytisch sterk, leergierig, iemand die snel verbanden legt, communicatief en projectmatig ingesteld, jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team in Sittard. Om daarnaast ook als Project Coördinator de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- & denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar recente én vergelijkbare werkervaring en/of ervaring met het opzetten én aansturen van projecten;
 • Uitstekende kennis van Excel, dit is vereist voor deze functie;
 • Uitstekende communicatieve & schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels waarbij het een sterke pré is als jij de Duitse taal beheerst;
 • Een punctuele instelling, oog voor detail en ben jij van nature een nieuwsgierig ingesteld persoon;


Wat we bieden
Als je ons komt versterken als Project Coördinator dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.207,- en € 3.153,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je daar een aangepaste vergoeding voor
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Solliciteren!

Is deze vacature van Project Coördinator in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Stephan en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0643842960. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via