Manager Front & Back Office Eindhoven

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Eindhoven
 • Vakgebied Management

Dit is de rol

Wat ga jij doen?
Bij Boels zijn wij ambitieus en gaan wij geen uitdaging uit de weg. Om deze ambitie te realiseren breiden wij ons team uit en kunnen wij jou een uitdagende functie bieden waarin jij met ons mee kan bouwen aan ons succes!

Boels groeit en wij groeien hard, mede dankzij deze groei is er binnen Boels een nieuwe functie ontstaan voor manager front- & backoffice te Eindhoven. Vanuit deze functie ben jij  verantwoordelijk voor het behalen van de jaarlijkse commerciële én operationele doelstellingen binnen jouw gebied. Jij leidt en coacht jouw team op de front- & backoffice en zorgt voor de naleving van het Boels procedure handboek. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van een 3-maandelijks actieplan welke weer onderdeel is van het 1-jarige businessplan.

Als Manager Front & Backoffice ben je verantwoordelijk voor de P&L resultaten. Hierbij is het belangrijk om kennis te hebben van de lokale markt en concurrentie maar ook om marktkansen te signaleren en te ontwikkelen. Samen met jouw team zorg jij voor het monitoren en ondersteunen van de processen van jouw collega’s van verschillende filialen en ben jij verantwoordelijk voor het maken van de juiste (economische) beslissingen.

Verder vervul je een belangrijke rol in het personeelsmanagement, waarbij je zorgt voor het organiseren, coördineren en inzet van jouw personeel. Ben jij als manager front- & backoffice verantwoordelijk voor het performance management van jouw team en zorg jij ook voor het dagelijkse motiveren, ontwikkelen en coachen van jouw team. Je bent het aanspreekpunt voor medewerkers voor alle operationele en strategische vraagstukken.

Verder vervul je een belangrijke rol bij het realiseren van de gestelde sales- en omzettargets. Je beheert het bestaande klantenbestand en acquireert en bindt nieuwe klanten. Je monitort klantrelaties en zorgt voor maximale klanttevredenheid door interne afdelingen aan te haken waar nodig. Als manager front- & backoffice richt jij je op het onderhouden en uitdiepen van klantrelaties ter bevordering van afzet en omzetgroei waarbij jij de onderlinge samenwerking tussen commercie en operatie verder bevordert.

Als manager front & backoffice ben jij verantwoordelijk voor jou direct reports, maar heb jij ook regelmatig te maken van jouw directe collega’s binnen Boels van verschillende filialen en ondersteunende afdelingen. Extern communiceer je met alle stakeholders die dienen om het verhuuraandeel te vergroten en te bewaken.

Kortom, als manager front- & backoffice te Eindhoven heb jij een afwisselende, verantwoordelijke functie binnen onze groeiende organisatie. Bouw jij met ons mee?

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s in 18 landen is Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie. Op alle 750 filialen werken collega’s op een hechte manier samen. We denken in oplossingen, nemen initiatief en gaan altijd voor de beste kwaliteit.

 

“Alleen ben je sneller, samen kom je verder”


Jouw profiel
Om als manager front- & backoffice bij Boels aan de slag te gaan vragen wij het volgende;

 • HBO werk- en/of denkniveau;
 • Enkele jaren aantoonbare recente leidinggevende en commerciële ervaring, indien jij ervaring hebt in de technische of verhuur branche is dit een pré;
 • Een gedreven instelling, van nature ben jij een verbinder en een echte ondernemer, jij hebt geen moeite met het nemen van beslissingen;
 • Communicatieve vaardigheden en kun jij bij- & aansturen binnen verschillende lagen van de organisatie;
 • Een klantgerichte & dienstverlenende instelling.


Wat wij jou bieden
Als je bij ons komt werken als manager front- & backoffice te Eindhoven, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • Reiskostenvergoeding t.b.v. het woon-werk verkeer naar Eindhoven
 • 28 verlofdagen per jaar en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Solliciteren
Indien je voor deze functie went te solliciteren zien wij jouw CV én motivatie graag tegemoet. Nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Mascha Brouwers via de whatsapp; 06-41105212 of per email; Mascha.Brouwers@Boels.nl 

 

Indien wij ook een match zien nemen wij in eerste instantie telefonisch contact met jou op, bij een wederzijdse positieve klik nodigen wij jou graag uit voor een 1e kennismaking, als wij daarna de procedure vervolgen ontvang jij een uitnodiging voor ons assessment en plannen wij een 2e gesprek in. Wij horen graag van jou!

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via