Manager Logistiek & Techniek

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Utrecht - Lage weide (4)
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Wat ga jij doen?
Bij Boels zijn wij ambitieus en gaan geen uitdaging uit de weg. Om deze ambitie te realiseren breiden wij ons team uit en kunnen wij jou een uitdagende functie bieden waarin jij met ons mee kan bouwen aan ons succes!


Boels groeit en wij groeien hard, als Manager Techniek & Logistiek bieden wij jou de kans om met ons mee te groeien en om te bouwen aan jouw afdeling. Vanuit onze vestiging te Utrecht - Lage Weide rapporteer jij aan de Manager Area en ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van een 3-maandelijks actieplan welke onderdeel zal zijn van jouw 1-jarig businessplan. Als Manager Logistiek & Techniek heb jij een sleutelrol in het verantwoordelijk zijn voor de P&L resultaten, de complete logistiek hieromtrent, de technische afdeling, het personeelsmanagement en de optimalisatie van filialen, processen en onderlinge samenwerking.
 

Als Manager Logistiek & Techniek heb jij een brede verantwoordelijkheid en ben jij continue bezig met het signaleren & ontwikkelen van marktkansen en het verbeteren van processen binnen jouw afdeling in combinatie met het coachen van jouw team. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers met betrekking tot alle operationele & strategische vraagstukken waarbij jij de ambitie hebt om de prestaties en kwaliteit te verhogen.

Vanuit onze vestiging te Utrecht - Lage Weide werk jij nauw samen met interne en externe stakeholders en ben je aanspreekpunt voor medewerkers en collega’s. Je zorgt voor de waarborging van de informatiestroom, het continue verbeteren en professionaliseren van de organisatie en jouw stakeholdermanagement.

Alle facetten worden vastgelegd in de bekende Key Performance Indicators. Vastgelegde KPI's zoals P&L, service en reparatie, percentage ongekeurde vloot op contract en optimalisatie bezettingsgraad van het wagenpark worden gemonitord en beoordeeld.
 

Kortom, als Manager Logistiek & Techniek te Utrecht - Lage Weide heb jij een afwisselende, verantwoordelijke functie binnen onze groeiende organisatie. Bouw jij met ons mee?

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s in 18 landen is Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie. Op alle 750 filialen werken collega’s op een hechte manier samen. We denken in oplossingen, nemen initiatief en gaan altijd voor de beste kwaliteit. Jouw team bestaat uit 6 medewerkers met ieder hun eigen kwaliteit, op deze manier kunnen we de klant zo optimaal mogelijk bedienen.
 

“Alleen ben je sneller, samen kom je verder”


Jouw profiel
Om als Manager Logistiek & Techniek bij Boels aan de slag te gaan vragen wij het volgende;

 • HBO werk- en/of denkniveau;
 • Enkele jaren aantoonbare recente leidinggevende en commerciële ervaring, indien jij ervaring hebt in de technische-, transport of verhuurbranche is dit een pré;
 • Een gedreven instelling, van nature ben jij een verbinder en een echte ondernemer, jij hebt geen moeite met het nemen van beslissingen;
 • Communicatieve vaardigheden en kun jij bij- & aansturen binnen verschillende lagen van de organisatie;
 • Een klantgerichte & dienstverlenende instelling;
 • Een pragmatische instelling om onze strategie non-stop na te streven.


Wat wij jou bieden
Als je bij ons komt werken als Manager Logistiek & Techniek, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • Reiskostenvergoeding t.b.v. het woon-werk verkeer naar Utrecht - Lage Weide
 • 28 verlofdagen per jaar en de mogelijkheid om max. vijf dagen bij te kopen
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Solliciteren
Indien je voor deze functie wenst te solliciteren zien wij jouw CV én motivatie graag tegemoet. Nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Melissa via Whatsapp; 06 – 38 59 44 79

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via