Manager klantenservice

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32-40 uur
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard
 • Vakgebied Commercieel

Dit is de rol

Wat ga je doen?

Als Manager binnen het Customer Care Center ben je verantwoordelijk voor een team van circa 20 gemotiveerde medewerkers. Samen met jouw teamleider zorg jij ervoor dat jouw medewerkers alles uit de kast halen om onze klanten te voorzien van de beste service die zij verdienen. Als echte people manager voelen medewerkers zich door jou gewaardeerd en je bied voldoende aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast draag jij jouw steentje bij aan de ontwikkelingen binnen onze oranje familie en weet jij als geen ander kwaliteit te waarborgen.

Binnen het Customer Care Center van Boels helpen wij alle soorten klanten, zowel particuliere als groot zakelijke klanten met complexe projecten. Zij benaderen ons via e-mail, telefonie chat en social media.

In deze functie heb je een diversiteit aan taken die dagelijks voor voldoende uitdagingen zorgen waardoor geen dag hetzelfde is. Zo zorg je ervoor dat er een duidelijk jaarplan wordt opgesteld waar jouw team naartoe werkt. Je bewaakt de kaders van het organisatiebeleid en neemt verantwoordelijkheid voor commerciële en financiële keuzes. Commercie is jou op het lijf geschreven en jij weet jouw team in samenwerking met de teamleider te inspireren om dit in elk klantcontact uit te voeren. Je beschikt over analytische vaardigheden en signaleert knelpunten die jij weet om te zetten in actiepunten.

Je bent onderdeel van het managementteam en met jouw communicatieve vaardigheden weet je jouw collega's te motiveren, ondersteunen en inspireren. Je kunt goed zelfstandig werken maar jij begrijpt ook de belangen van een goede samenwerking, deze leiden immers tot mooie resultaten. Wij hechten waarde aan elkaars visie en input, jij laat je stem dan ook duidelijk horen! Op deze manier blijven we elkaar uitdagen en ontwikkelen.

Kortom, als Customer Care Manager bij Boels krijg je de kans om jouw managementvaardigheden te laten zien en de afdeling naar een hoger niveau te tillen. Én dat allemaal in een hecht team waar iedereen voor elkaar klaar staat, join us!De Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie!
Het oranje team in Sittard waar jij onderdeel van uit zal maken bestaat uit veel enthousiaste collega’s, die onze klanten uit de Benelux zo goed mogelijk van A tot Z ondersteunen. Het managementteam bestaat uit diverse collega’s die niet alleen voor de klant klaarstaan maar ook voor elkaar. Je wordt verantwoordelijk voor 1 van de 4 teams met een leuke teamleider. Of je nu thuis werkt of op ons kantoor: we staan altijd met elkaar in verbinding en helpen elkaar.

Jouw profiel
Ben jij de People Manager die wij zoeken? Wil je de Customer Experience overtreffen? Zit Customer Service in je bloed? Dan pas je binnen ons oranje team in Sittard.

Om daarnaast als Customer Care Manager de beste te worden bij Boels neem je het volgende mee:

 • HBO werk- en denkniveau, aangevuld met minimaal 3 tot 5 jaar leidinggevende ervaring in een customer care omgeving;
 • Ervaring met het maken van jaarplannen en uitwerken van verbetervoorstellen;
 • Ervaring met analyses en rapportages op gebied van financiële KPI’s en medewerker performance;
 • Een passie voor commercie en actief inzetten van sales in service;
 • Kennis van en ervaring met werken met Sales Force is een pré;
 • Je bent flexibel, klantgericht en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Voor deze functie zoeken we een kandidaat die minimaal 32 uur, bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar is en de Nederlandse en Engelse taal vloeiend beheerst. Franse taal is een pré.

Daarnaast niet geheel onbelangrijk: je hebt een daadkrachtige persoonlijkheid en bent besluitvaardig en beschikt over een proactieve en assertieve instelling. Ook ben je stressbestendig en hebt een probleemoplossend denkvermogen.

Wat wij bieden

Als je ons komt versterken als Customer Care Manager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 3.243,- en € 4.633,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
 • 28 verlofdagen per jaar en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Solliciteren!

Is deze vacature van Customer Care Manager in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Stephan van Lamoen en ik geef graag antwoord via 06-43842960 of stephan.vanlamoen@boels.nl.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via