Team Lead

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Zwolle
 • Vakgebied Management

Dit is de rol

Wat ga je doen?

Als Team Lead ben jij de aanjager van het team Area Accountmanagers en vertaal jij de beschikbare markt- en bedrijfsinformatie, in samenwerking met je Salesmanager, naar ambitieuze plannen om zo het optimale resultaat te behalen. Je bent medeverantwoordelijk voor het genereren van new business d.m.v. acquisitie met als doel omzetgroei te realiseren en het marktaandeel van de organisatie te vergroten. Bij grote projecten ben je samen met je Area Accountmanager in lead om deze tot een succes te maken

 

Je houdt het overzicht op alle projecten in je district en weet jouw visie, drive en werkwijze te vertalen naar concrete handvatten voor je team. Je bent verantwoordelijk voor de projectaanpak in je district en houdt deze in lijn met de landelijke werkwijze.  Daarnaast stel je voor jezelf en je team targets en bewaakt de realisatie hiervan in samenwerking met je Salesmanager. Gezamenlijk ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de omzet en resultaten binnen district noord.

 

Je geeft leiding aan een team van 7 tot 8 Area Accountmanagers. Je fungeert als hun klankbord in complexe en uitdagende vraagstukken. Als Team Lead zorg jij ervoor dat de medewerkers in hun kracht worden gezet en creëer je de juiste randvoorwaarden zodat de medewerkers optimaal kunnen presteren. Je hebt oog voor de ontwikkeling van je medewerkers en weet ze te enthousiasmeren en uit te dagen als het gaat om continu verbeteren en optimaliseren van de verhuuractiviteiten. Je intern netwerken belangrijk vindt en voorop loopt om de onderlinge samenwerking tussen commercie, operatie en overige Business Units en afdelingen teneinde de dienstverlening voor de klant te optimaliseren en omzetgroei te bevorderen.

 

De combinatie van alle werkzaamheden maakt dat deze rol een hele mooie uitdaging biedt aan managers met commercieel talent. Het is belangrijk dat je makkelijk kunt communiceren op diverse niveaus binnen en buiten de organisatie. In deze functie heb je te maken met verschillende interne en externe belangen, welke je bij elkaar moet brengen. Dit vraagt betrokkenheid, creativiteit, flexibiliteit en stressbestendigheid. 

De Boels Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie.


Jouw profiel

Proactief, gedreven, commercieel en communicatief sterk; jij bent én hebt het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als Team Lead Area Account Managers bij Boels de beste te worden, verwachten we dat:

 • Je HBO werk- en denkniveau hebt, liefst een afgeronde opleiding op HBO- niveau in een commerciële richting;
 • Je ruim aantoonbare commerciële en leidinggevende ervaring (3 tot 5 jaar) hebt. Het is een pre wanneer deze is opgedaan binnen een commercieel-technische werkomgeving of de verhuurbranche;
 • Je resultaatgericht bent en geniet van commerciële successen;
 • Je mensen aan je weet te binden en te stimuleren;
 • Je coachen van mensen energie geeft;
 • Je een flexibele instelling hebt en reizen vormt voor jou geen probleem.


Wat we bieden

Als je bij ons komt werken als Team Lead Area Account Managers dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, en een aantrekkelijke bonusregeling
 • In deze rol krijg je de beschikking over een leaseauto, laptop en smartphone
 • 28 verlofdagen per jaar en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!
   

Solliciteren 

Is deze vacature van Team Lead Area Accountmanager een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag?  Mijn naam is Linda, en ik ben via WhatsApp te bereiken op 0638594624

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via