Assistent filiaalmanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Oude-Tonge
 • Vakgebied Management

Dit is de rol

Boels pitstop
Ben jij de spin in het web en centraal aanspreekpunt voor onze Boels vestiging 
Boels In Oude Tonge? Als assistent filiaalmanager ben jij de rechterhand van de filiaalmanager en tevens vervanging bij diens afwezigheid. In deze rol zorg jij er samen met het team ervoor dat het filiaal goed loopt, draag jij de visie van jouw leidinggevende over op de groep, en spring jij bij daar waar nodig. Tevens heb jij dagelijks een overleg met de filiaalmanager om de stand van zaken te bespreken, indien nodig sturen jullie bij zodat de doelstellingen behaald worden. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel op deze vestiging en jij wordt hier dan ook graag ambassadeur van!

 

Je werkdag als assistent filiaalmanager begint met het gezamenlijk opstarten van het filiaal in Oud Tonge. Hierbij wordt de dagplanning doorgenomen, waarna iedereen weet wat er van hem/haar wordt verwacht. Gedurende de dag behoud jij het overzicht op het filiaal en stuur je bij daar waar nodig. Binnen dit proces treed jij op als een echt verbinder, signaleer jij snel problemen binnen het team en ben jij instaat om het team verder te ontwikkelen. Daarnaast stel jij ook diverse planningen op waaronder de vakantieplanning. Kortom een veelzijdige functie waarvoor wij op zoek zijn naar een ondernemende assistent filiaalmanager!

 

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Jij komt te werken in een team dat bestaat uit enthousiaste collega’s met meerdere collega’s. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Klinkt gezellig toch!

 

Het Oranje team en jij
Ondernemend en duurzaam; jij hebt/bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als assistent filiaalmanager de beste te worden, heb je:

 • Hbo werk- en/of denkniveau
 • Ervaring in een leidinggevende rol is een pré
 • Commerciële & sociale eigenschappen
 • Sterke communicatieve vaardigheden, toon je initiatief en ben jij een echte People manager

 

Je krijgt een HeleBoels

Als je bij ons komt werken als assistent filiaalmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven ontvang je bij Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.383,-  en € 3.404,- op basis van een fulltime dienstverband (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen en de mogelijkheid om max 5 dagen bij te kopen
 • Reiskostenvergoeding richting Boels Industrial Oud Tonge
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Boelseye!
Is deze vacature van assistent filiaalmanager 
Boels Industrial Oude Tonge een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Marlon en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0639007975. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via