Collection Specialist

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32-40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard
 • Vakgebied Finance

Dit is de rol

Wat ga je doen?

Als Collection Specialist binnen de afdeling Accounts Receivable (Debiteuren) in Sittard ben je voor 40uur per week verantwoordelijk voor het tijdig innen van de complexe zaken en/of openstaande betalingen bij onze keyaccounts/(internationale) klanten. Zowel telefonisch alsook per mail. Hierin ga je altijd op zoek naar de optimale oplossing voor de klant. Jij bent degene die de juridische zaken end-to-end afhandelt. Ook evalueer en coördineer je fraude- en schadeverzekeringszaken.

Jij bent ervoor verantwoordelijk dat de taken binnen de vastgestelde regels en richtlijnen worden uitgevoerd. Uiteraard binnen de regels van de lokale wetgeving.

Ook hou jij je bezig met proces- en systeemverbeteringen. Je hebt in deze rol veel contact met je interne collega’s, gerechtsdeurwaarders, incassobureaus, advocaten en de klanten van Boels.

Dit alles doe je als Collection Specialist vanuit Sittard voor klanten in verschillende Europese landen (afhankelijk van jouw taalkennis (Nederlands en Engels)).

 

De Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit 40enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Je komt thuis in het credit collection team, onderdeel van de dynamische afdeling Accounts Receivable. Het zijn stuk voor stuk leuke collega’s die houden van hard werken, maar waar humor ook zeker niet vergeten wordt. Je rapporteert in deze rol aan de Manager Collections.

 

Jouw profiel

Klantgericht en communicatief: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Collection Specialist de beste te worden bij Boels, beschik je over:

 • Afgeronde HBO opleiding, ervaring in collections of telefonische klantenservice is gewenst
 • Uitstekende taalvaardigheid in het Nederlands en Engels
 • Goede beheersing van het Microsoft Office pakket. Het is een pré als je met SAP hebt gewerkt.
 • Een beschikbaarheid van 40uur per week

 

Wat we bieden

Als je ons komt versterken als Collection Specialist in Sittard, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:  

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past
 • 28 verlofdagen per jaar (en de mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je daar een aangepaste vergoeding voor. 
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Solliciteren!

Is de functie van Collection Specialist in Sittard een schoot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via mail recruitment@boels.com. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via