Technical Specialist

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Andelst
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Wat ga je doen?

Survey & Laser is een specialistisch onderdeel van Boels met haar kantoor  in omgeving Arnhem en wij zijn specialist in verhuur, verkoop en service & training van professionele instrumenten voor de maatvoerder en landmeter, testapparatuur en producten die zorgen voor een veiligere werkomgeving.

Binnen ons team van Boels Survey & Laser te Andelst (regio Arnhem) is er ruimte ontstaan voor een technisch specialist die zich houdt met het repareren, onderhouden en kalibreren van onze apparatuur. 90% van de werkzaamheden voer jij uit op onze locatie te Andelst, de overige 10% ben jij actief voor en bij de klant op zowel nationaal als internationaal (Benelux en Duitsland) niveau. In deze functie krijg jij te maken met het complete assortiment van Boels Survey & Laser op het gebied van landmeetkundige instrumenten, gasdetectie portofonie en overige producten uit ons portfolio.


Na een gedegen inwerkperiode waarin wij jou helpen onze producten te leren kennen zal jij je dagelijks bezig houden met het uitvoeren van diverse reparaties en onderhoud bestaande uit bijvoorbeeld demonteren, repareren, schoonmaken en kalibreren. Uiteindelijk voer jij ook de testwerkzaamheden, binnen de specificaties, uit. Gezien ons brede assortiment aan oplossingen is geen dag hetzelfde en zal er voldoende ruimte zijn je te ontwikkelen.

De werkzaamheden worden bepaald op basis van een dagelijkse planning. Echter; hiervan kan worden afgeweken omdat jij ook verantwoordelijk zal zijn voor 1e lijn support aan de klanten, op locatie of op afstand,  en dus intensief van begin tot eind het contact met de klant onderhoud.

Kortom; een mooie kans binnen een internationale organisatie waarin jij je verder kunt ontwikkelen!

 

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij als technisch specialist komt te werken in omgeving Arnhem is een hecht team bestaande uit 17 collega’s waarin iedereen hard werkt maar waarin humor ook belangrijk is. Iedereen heeft zijn eigen specialisatie zodat wij onze klant zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.


Jouw profiel
Technisch geïnteresseerd, pietje precies en communicatief: jij kan het én bent het, en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast als technisch specialist de beste te worden, heb je:

 • Een afgeronde technische opleiding;
 • Enige technische ervaring, denk hierbij bijvoorbeeld aan ervaring met fijne elektronica, ervaring met het repareren van laptops of landmeetkundige apparatuur. Heb je geen ervaring? Geen probleem, als de interesse er is kunnen wij jou dit allemaal leren!
 • Een ambitieuze instelling; je bent bereid tot het volgen van trainingen en cursussen om jouw kennis up-to-date te houden maar ook om zelf te (blijven) ontwikkelen;
 • Nauwkeurige, precieze en stressbestendige vaardigheden;
 • Communicatieve vaardigheden en kennis van de Engelse taal, Duits is een pré.
   

Wat we bieden
Als je bij ons komt werken als technisch support medewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.207,- en € 3.153,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling;
 • 28 verlofdagen per jaar en de mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen;
 • Reiskostenvergoeding richting Andelst (regio Arnhem);
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!
 • Doorgroeimogelijkheden op technisch vlak, en op termijn mogelijk doorgroei naar een rol als teamleider.


 

Solliciteren!
Is deze vacature van technisch specialist in omgeving Arnhem een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Marlon Oberjé en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-39007975. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via