Medewerker voorraadbeheer

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Geleen
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Boels pitstop
Kom jij als medewerker voorraadbeheer ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt? Je komt te werken op de afdeling Boels Industrial in Geleen waar we zijn gespecialiseerd in tijdelijk licht-, lucht-, of stroomvoorzieningen, gereedschap, hef- en hijsmaterialen én lasmachines. Vanwege de diverse specialisaties verricht jij  gedurende de dag veel afwisselende werkzaamheden en is geen dag hetzelfde!

Op de locatie in Geleen ben jij als medewerker voorraadbeheer bij Boels Industrial verantwoordelijk voor het verzorgen van het gehele logistieke proces. Jouw werkdag begint met het verwerken van alle binnenkomende orders van de vestiging en/of de accountmanagers. Jij gaat direct controleren of alle producten op voorraad zijn, indien er producten ontbreken schakel jij met andere Boels Industrial vestigingen om de klant in zijn behoefte te voorzien. Vervolgens ga jij deze producten plannen voor transport zodat zij op het afgesproken moment bij de klant aankomen. Indien er toch problemen zijn met het leveren van bepaalde orders zal jij ook contact opnemen met de klant en denk jij proactief mee aan oplossingen denk hierbij aan vervangende producten.

Binnenkomende goederen worden door jou verwerkt en afgeleverd bij jouw collega’s in de werkplaats. Zij zullen de machines verder controleren en repareren zodat deze weer in goede staat retour kunnen naar onze klanten. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor het beheren van de verkoopvoorraad zodat jouw collega’s aan de balie nooit een nee hoeven te verkopen!


De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken in Geleen bestaat uit verschillende functies. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

 

Het Oranje team en jij
Enthousiast en stressbestendig: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook onze betrouwbare medewerker voorraadbeheer te worden, heb jij:

 • Een afgeronde mbo opleiding in de logistieke richting
 • Bij voorkeur in het bezit van VCA en een heftruck certificaat
 • Een flexibele, klantgerichte houding en ben jij instaat om zelfstandig taken uit te voeren
 • Je bent in het bezit rijbewijs B (E)

 

Je krijgt een HeleBoels

Als je bij ons komt werken als medewerker voorraadbeheer machineverhuur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een marktconform salaris dat past bij jouw opleiding en ervaring, tussen de € 1.757,- en € 2.600,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling.
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Boels Industrial investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Reiskostenvergoeding richting Geleen
 • Een fietsplan en bedrijfsfitness, want bij ons blijf je fit.
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van medewerker voorraadbeheer in Geleen een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0639007975 of via mail: marlon.oberje@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via