Business Analist

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32-40 uur
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard

Dit is de rol

Wat ga je doen?
Als business analist bouw je mee aan de digitale toekomst van Boels. Je focus ligt op het optimaliseren van de online ervaring van nieuwe en bestaande klanten. Je werkt mee aan oplossingen waarmee we deze klanten nog meer van dienst kunnen zijn. Als business analist zorg je voor de juiste inzichten zodat de product owner goede keuzes kan maken en het scrum team weet wat er gebouwd moet worden.

  Samen met de product owner haal je de juiste informatie op bij verschillende stakeholders. De stakeholders zijn inhoudelijk deskundigen, eindgebruikers, klanten en leveranciers. Je denkt na over de scope en de technische haalbaarheid, analyseert bedrijfsprocessen en zorgt dat de user stories en acceptatiecriteria scherp geformuleerd worden. Daarnaast observeer je klantgedrag, onderzoekt informatiestromen en data en vertaalt deze, samen met het scrum team, naar een passende oplossing.

  De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Als business analist kun jij zowel vanuit huis als op kantoor werken. Je komt te werken op de afdeling Digital Solutions in het team Digital Development. Jij werkt nauw samen met collega testers, business analisten, product owners en (externe) ontwikkelaars. Het is een leuk, jong team met grote ambities en sterke wil.
Jouw profiel

Proactief, doortastend en communicatief sterk: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als business analist de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Minstens 2 jaar ervaring als business analist of soortgelijke functie;
 • Gewerkt volgens de Agile principes en hebt ervaring met het uitwerken van user stories;
 • Je bent analytisch sterk en hebt ervaring met het modelleren van processen en informatiestromen. Je begrijp de mogelijkheden van technische oplossingen en kan hierin adviseren;
 • Je neemt eigenaarschap en bent klantgericht.

Wat we bieden
Als je ons komt versterken als business analist, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris tussen de € 3.789,- en € 5.413,-  bruto op basis van een 40-urige werkweek en een aantrekkelijke bonusregeling;
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Een hybride manier van werken; zowel vanuit thuis als op kantoor;
 • Reiskosten- en thuiswerkvergoeding;
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica, weekendjes weg, collectieve verzekeringen, een fietsplan en bedrijfsfitness en huren met forse personeelskorting!

Solliciteren!

Is deze vacature van business analist in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Stephan en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-43842960. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via