Management Trainee

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau WO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard
 • Vakgebied Headquarter

Dit is de rol

Wat ga je doen?

Als Management Trainee krijg je de ruimte om een echte impact te maken. Je gaat aan de slag in twee verschillende fases, waarin je de kans krijgt om zowel je kennis als je persoonlijke en leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen. En omdat je daarbij praktische én strategische ervaring opdoet, kun je daarna uitgroeien tot een toekomstig leider binnen de dynamische rental-branche.
 

 • Fase 1: verkenning (9 maanden)

Het traineeship start op 1 september. Om de rental-branche goed te leren kennen, begin je de eerste 3 maanden midden in de corebusiness op een van onze filialen. Daarna maak je de overstap naar ons hoofdkantoor in Sittard waar je 3 maanden lang op verschillende afdelingen zal meedraaien, waarna je vervolgens nog eens 3 maanden meedraait met onze specialistische verhuurdivisies (Specials zijn bijvoorbeeld Sanitation of Portable Kitchens). Deze eerste fase van het traineeship sluit je af met een week buitenlandervaring in een van de 18 landen waar we als Boels actief zijn.
 

 • Fase 2: verbreding & verdieping (15 maanden)

In de tweede fase van het Management Traineeship ga je zelfstandig aan de slag met twee afwisselende projecten op tactisch en strategisch niveau. Beide projecten duren zo’n 6 à 7 maanden en sluiten aan op jouw interesses, ontwikkeling en kennis. En dat kan op uiteenlopende plekken: op een van de hoofdkantoorafdelingen in Sittard, of verspreid door het land op een van de Hubs, Sales Service Centers of bij een van de Specials. Als je wilt kun je één of beide projecten zelfs in het buitenland doen – wederom in een van de 18 landen waar we als Boels actief zijn. Daarnaast zullen jullie als traineegroep een gezamenlijke (strategische) opdracht uitvoeren in opdracht van de Strategic Board. Aan deze opdracht werk je 1 dag in de week, en deze loopt gedurende heel fase 2. Het is de ultieme test waarmee je kunt laten zien hoe jij aan Boels wilt bouwen!
 

Wie ben jij?

 • Je hebt een recent afgeronde master.
 • Je hebt maximaal twee jaar werkervaring.
 • Je hebt ambitie en doorzettingsvermogen.
 • Je hebt de drive om te groeien, zowel persoonlijk als professioneel. Daarmee weet jij jezelf straks te ontwikkelen tot een senior manager binnen Boels.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.
   

Wie zijn wij?

Of het nu gaat om een groot bouwproject, een festivalterrein of een nieuw terras in de achtertuin van je buurman; je hebt onze oranje machines vast wel eens gezien. Met ruim 7.000 collega’s en 750 filialen in 18 landen zijn we als familiebedrijf de nummer 2 in Europa, als het gaat om machine- en gereedschapsverhuur.

Dankzij ons Boels-DNA weten we altijd net dat stapje extra te zetten, waardoor we samen de beste resultaten leveren. En hoewel we als organisatie flink groeien, blijven we als collega’s verbonden met elkaar – als één grote oranje familie.
 

Wat bieden wij?

 • Een startsalaris van € 2.900 bruto per maand.
 • Een leaseauto gedurende de duur van het traineeship.
 • 28 verlofdagen per jaar, plus de mogelijkheid om maximaal 5 dagen extra bij te kopen.
 • Optimale begeleiding en investering in je ontwikkeling door masterclasses, een op jou afgestemd coachingsprogramma, managementtrainingen en een externe meerdaagse teambuildingactiviteit.
 • Vele extra’s, zoals huren bij Boels met een flinke personeelskorting, bedrijfsfitness, een fietsplan, collectieve verzekeringen en ‘Boels Benefit at work’-personeelskortingen.
   

Iets voor jou?

Zie jij het wel zitten om jezelf te ontwikkelen als Management Trainee? Geef je carrière een boost en solliciteer op de vacature via onderstaande button.

Na een positieve screening van jouw sollicitatie volgt een kennismakingsgesprek met een recruiter en een huidige trainee. Is er enthousiasme vanuit beide kanten? Dan ontvang je een online assessment, waarna je hoort of je mag deelnemen aan onze Belevingsdag op 25 mei.

Heb je nog vragen over het traineeship of de selectieprocedure? Bel of WhatsApp met Mariëlle Boer via 06-28757591.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via