Technisch Coördinator

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Amsterdam - Zaandam
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Wat ga jij doen?
Als technisch coördinator binnen Boels kom jij terecht bij het specialistische onderdeel Boels Power & HVAC, jouw collega’s binnen Power & HVAC zijn specialist binnen dit vakgebied en staan bekend als dé specialist in het verhuren, installeren en beheren van totaaloplossingen op het gebied van energie- en klimaatbeheersing. Vanuit de vestigingen te Sittard, Amsterdam - Zaandam en Meerhout (B) houden jouw toekomstige collega’s zich bezig met vertalen van praktische vraagstukken vanuit de klant naar operationele oplossingen.

Als Technisch Coördinator ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van onze verhuurvloot Amsterdam Zaandam. Je stelt hierbij alles in het werk om onze machines in op en top conditie te houden en zo een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening te waarborgen. Uiteraard doe je dit niet alleen maar samen met je team van teamleiders, monteurs, areamonteurs en medewerkers op kantoor. Binnen dit team neem jij als technische coördinator de leiding en zorg je dat de operationele en administratieve processen efficiënt verlopen. Veiligheid en kwaliteit staan hierbij hoog in het vaandel. Door je operationele verantwoordelijkheid heb je veel afwisseling in je werkzaamheden en heb je veelvuldig contact met externe leveranciers en de afdeling in Meerhout. Kortom operationeel ben jij in lead en continue op zoek naar kansen om zaken te verbeteren en efficiënter in te richten.

Naast de operationele kant krijg je energie van het ontwikkelen van de individuele medewerkers. Vanuit je HR-verantwoordelijkheid voer je sollicitatie-, functionerings- en evaluatiegesprekken, waarbij je oog hebt voor de mens en op een positieve manier coacht en feedback geeft. Medewerkers voelen zich gewaardeerd en betrokken, maar worden ook uitgedaagd om zich te blijven ontwikkelen. Mede hierdoor maken ze graag onderdeel uit van je team.

 

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s in 18 landen is Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie. Op alle 750 filialen werken collega’s op een hechte manier samen. We denken in oplossingen, nemen initiatief en gaan altijd voor de beste kwaliteit.

“Alleen ben je sneller, samen kom je verder”

Je komt te werken in Amsterdam - Zaandam binnen een team dat bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Klinkt gezellig toch!

Jouw profiel
Kennis van de techniek en stressbestendig: jij hebt/bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als technisch specialist de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en denkniveau met affiniteit voor techniek;
 • Leidinggevende ervaring, indien jij deze ervaring hebt opgedaan binnen het gebied van Elektra, HVAC, klimaat techniek, koeltechniek of vergelijkbaar is dit een pré;
 • Een gedreven instelling, van nature ben jij een verbinder en ga je voor het beste resultaat;
 • Communicatieve vaardigheden; je bent open en transparant en stuurt jouw team makkelijk bij vanuit jouw coachende vaardigheden en haalt zo het beste in hen naar boven;
 • Een hands- on mentaliteit en ben jij fulltime beschikbaar.

 

Wat wij jou bieden
Als je bij ons komt werken als technische coördinator, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Solliciteren
Is deze vacature van technisch coördinator in Amsterdam - Zaandam een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Twijfel je of deze rol wel helemaal bij jou past? Neem dan zeker contact op, wij denken graag met jou mee! Verder nog vragen? Mijn naam is Paul Reinartz en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-11388109. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via