Monteur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Geleen
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Wat ga je doen?
Als monteur bij Boels Industrial te Geleen ben jij, samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en het repareren van diverse licht- en stroomvoorzieningen op locatie bij onze klanten binnen de industrie. De machines van Boels Industrial zijn zeer divers, denk hierbij aan tijdelijke licht-, lucht-, of stroomvoorzieningen, gereedschap, hef- en hijsmaterialen én lasmachines. De werkzaamheden zijn voor een groot deel op locatie in Geleen maar daarnaast kunnen deze ook voor een bepaalde tijd onsite zijn. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de installaties op locatie naar behoren werken.

 

Je dag als monteur begint op de standplaats van Boels Industrial te Geleen waar jij samen met je collega’s de planning doorneemt. Zo worden de taken verdeeld en indien nodig worden er koppels gemaakt voor het uitvoeren van bepaalde werkzaamheden. Vervolgens vertrek jij naar de geplande locatie voor het verrichten van onderhoud of een reparatie. Tijdens één van je controles kom je erachter dat de machine niet helemaal lekker loopt, maar door jouw kennis en ervaring weet jij dan ook als geen ander waar je moet gaan zoeken. Nadat jij het probleem hebt gevonden en gerepareerd mag jij de machine gaan testen. Een werkdag als monteur bij Boels Industrial is erg uitdagend en afwisselend waardoor geen dag hetzelfde zal zijn!

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!  Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Jij komt te werken bij Boels Industrial Geleen binnen een team dat bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Klinkt gezellig toch!

Jouw profiel
Stressbestendig en nauwkeurig; jij hebt/bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als eerste monteur de beste te worden, heb je: 

 • Een relevante technische opleiding afgerond richting werktuigbouwkunde;
 • Technisch een brede bagage: je hebt gevoel voor elektrotechniek en je bent in staat om snel elektrische storingen op te lossen met behulp van info uit bedieningspanelen, motorsturingen en elektrische schema’s;
 • Kwaliteit hoog in het vaandel staan;
 • Een geldige VCA, een VCA-Vol is een pré maar ben jij leergierig? Dan kun je deze ook via Boels behalen;
 • Geen last van hoogtevrees aangezien het soms kan voorkomen dat jij op hoge hoogte moet werken!
 • Bereidt zijn om, op toerbeurt, storingsdiensten te draaien;

 

Wat we bieden
Als je bij ons komt werken als eerste monteur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels: 

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.034,- en € 2.905,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling;
 • 28 verlofdagen per jaar en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen;
 • Reiskostenvergoeding richting Geleen;
 • Naast interne trainingen, biedt Boels jou de mogelijkheid om een erkende mbo-opleiding te volgen;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!
   

Solliciteren!

Is deze vacature van monteur bij Boels Industrial te Geleen een schot in de roos?  Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Marlon Oberje en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0639007975. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via