Commercieel Medewerker Binnendienst

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32-40 uur
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Andelst
 • Vakgebied Commercieel

Dit is de rol

Wat ga je doen
Bij Boels Survey & Laser zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die ons team in Andelst komt versterken in de rol van Commercieel Medewerker Binnendienst. Wij richten ons op de verkoop, verhuur én service van landmeetkundige instrumenten, gasdetectie en portofoons die door onze klanten worden ingezet voor het creëren van een veilige werkomgeving. Vanuit jouw rol als Commercieel Medewerker Binnendienst heb jij ter ondersteuning van onze filialen en accountmanagers dan ook dagelijks contact met onze klanten binnen de grond-, weg- & waterbouw. Vanwege onze dynamische werkomgeving zal geen dag hetzelfde zijn!

 

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben jij verantwoordelijk voor het adviseren/onderhouden van contact met onze zakelijke klanten via de telefoon en/of mail, ondersteunen van filialen bij het afhandelen van aanvragen, klachten en/of schades en dagelijks opstellen van offertes. Daarnaast ondersteun je de accountmanagers door het signaleren van commerciële kansen en het inplannen van afspraken op basis van verlopen/aflopende contracten. Bij elk contact heb jij klanttevredenheid hoog in het vaandel staan! Kortom; bij Boels Survey & Laser kom jij te werken in een zeer dynamische omgeving, leuke en gevarieerd team met afwisselende en uitdagende werkzaamheden.


De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken in Andelst bestaat uit meerdere collega’s. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

Jouw profiel
Servicegericht en commercieel: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast ook als Commercieel Medewerker Binnendienst de beste te worden, heb je:

 •  Mbo Werk- en denkniveau met aantoonbare commerciële en administratieve werkervaring
 • Aantoonbare ervaring met klantbinding, persoonlijk klantcontact en/ of acquisitie
 • Een oog voor detail, je werkt nauwkeurig en je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pre.


Wat we bieden
Als je bij ons komt werken als Commercieel Medewerker Binnendienst dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 1.935,-  en € 2.750,-  op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Andelst
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 Solliciteren
Is deze vacature van Commercieel Medewerker Binnendienst in Andelst een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Marlon Oberjé en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0639007975. Hoor ik snel wat van je?

 

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via