Junior Filiaal Manager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Tilburg
 • Vakgebied Management

Dit is de rol

Wat ga jij doen?
Als junior filiaal manager te Tilburg heb jij een afwisselende functie en krijg jij bij Boels de mogelijkheid om jouw competenties verder te ontwikkelen zodat jij op korte termijn aan de slag kunt als filiaalmanager. Uiteindelijk doel is om jou verantwoordelijk te maken voor motiveren en coachen van jouw team waarbij jij ook meewerkt in de business want net als jouw collega’s ben jij ook het gezicht van Boels!

Inhoudelijk ben jij als junior filiaal manager verantwoordelijk voor alle commerciële en operationele vraagstukken op de vestiging en bied jij dagelijks ondersteuning aan jouw team. Op basis van de te verwachte verhuur maak jij de dagelijkse planning en stuur jij hier ook op. Als aankomend leidinggevende heb jij als doel om jouw team en het filiaal verder te ontwikkelen en uit te bouwen. Als junior filiaal manager ga jij enthousiast en voortvarend te werk en neem jij jouw team hierin mee. Voor jou de uitdaging om dit team verder vorm te geven. In de functie van junior filiaal manager krijg jij veel ruimte voor eigen inbreng binnen een organisatie met een slagvaardige en open cultuur waardoor beslissingen snel genomen kunnen worden. Om deze reden is het belangrijk dat jij beschikt over ondernemerschap en een sterke commerciële drive.

Als junior filiaal manager te Tilburg geef jij leiding aan jouw team, wordt jij onderdeel van het MT van de regio en rapporteer je aan de areamanager. Plezier, samen en resultaatgerichtheid zijn kernwoorden in deze teams. De lijnen zijn kort en door veel met jouw collega filiaal managers te sparren en te schakelen blijf je van elkaar leren en haal je het beste uit jezelf en het team.


De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s in 18 landen is Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie. Op alle 750 filialen werken collega’s op een hTilburge manier samen. We denken in oplossingen, nemen initiatief en gaan altijd voor de beste kwaliteit.

 

“Alleen ben je sneller, samen kom je verder”

 

Jouw profiel
Sluit onderstaand profiel bij jou aan, dan pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als junior filiaal manager te Tilburg de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- & denk niveau;
 • Leidinggevende en commerciële capaciteiten, indien jij ervaring hebt in een bouwmarkt, de technische- en / of verhuur branche is dit een pré;
 • Een gedreven instelling, van nature ben jij een verbinder en heb jij geen moeite met het nemen van beslissingen;
 • Communicatieve vaardigheden; je schakelt makkelijk tussen verschillende lagen binnen onze organisatie en bij de klant, verder stuur jij jouw team makkelijk bij en vanuit jouw coachende vaardigheden haal jij het beste in hen naar boven;
 • Een hands- on mentaliteit en ben jij 40 uur per week beschikbaar.


Wat wij jou bieden
Als je bij ons komt werken als junior filiaal manager te Tilburg, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.207,- en € 3.153,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling;
 • Reiskostenvergoeding voor het woon-werk verkeer naar Tilburg;
 • 28 verlofdagen per jaar en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen;
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Solliciteren
Is deze vacature van junior filiaal manager in Tilburg een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0641105212. Hoor ik snel wat van je?

 

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via