Remote Security Engineer

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard
 • Vakgebied IT

Dit is de rol

Boels pitstop
Als Remote Security Engineer kom jij terecht bij Boels Site Security te Sittard. Boels Site Security is dé specialist op tijdelijke bewakingsoplossingen! Hierbij kan gedachte worden aan toegangscontrole, camera beveiliging en bewegingsdetectie. Denk hierbij aan geavanceerde bewakingscamera’s tot aan draadloze bewakingssystemen. Deze systemen kunnen als videomanagementsystemen worden ingezet voor onze klanten of als bewakingscamera met alarmopvolging door onze meldkamer. In combinatie met toegangscontrole bieden we zo een totaaloplossing voor de beveiliging en bewaking van site of bouwplaats.

 

Binnen het team van Specialisten op het gebied van tijdelijke bewakingsoplossingen is de functie van Remote Security Engineer een nieuwe rol. Als Remote Security Engineer ben jij verantwoordelijk voor de complete configuratie van onze systemen. Deze configuratie zal geheel op afstand gebeuren middels onze eigen systemen, vaste processen en procedures. Zodra jouw collega’s in het veld de systemen hebben opgeleverd meld jij de producten aan bij de meldkamer. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor het oplossen van storingen, indien dit niet op afstand mogelijk is communiceer jij dit naar jouw collega’s in het veld zodat zij naar de locatie kunnen gaan. In de functie van Remote Security Engineer ben jij de beheerder van de cameramasten en alarmsystemen en daaraan gekoppelde systemen en bestel jij materiaal bij indien dit benodigd is. Kortom een zeer diverse en uitdagende functie waarbij geen dag hetzelfde zal zijn!

 
De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Het oranje team en jij
Kennis van beveiligingssystemen en een echte specialist; jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast ook als Remote Security Engineer de beste te worden, heb je:

 • Een relevante mbo-opleiding afgerond met technische of IT richting;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke rol, ervaring met het configureren van camera’s/ alarmsystemen/ toegangscontrole is vereist;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal, Engels en/ of Duits is een pré;
 • Kwaliteit hoog in het vaandel staan.


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als Remote Security Engineer, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.207,- en € 3.153,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen
 • Naast interne trainingen, biedt Boels jou de mogelijkheid om een erkende mbo-opleiding te volgen of een specialistische opleiding zoals MVB/ TBV;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van Remote Security Engineer in Sittard een schot in de roos?  Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? 
Mijn naam is Marlon Oberjé en ok geef graag antwoord via WhatsApp op 0639007975. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via