Facilitair medewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32-40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard
 • Vakgebied Facilitair

Dit is de rol

Wat ga je doen?

Als Facilitair Medewerker, in Sittard, hou jij je bezig met het afhandelen van facilitaire meldingen vanuit de verschillende Boels afdelingen in heel Europa. Het gaat hier voornamelijk om bouwkundige en technische storingen maar ook aanvragen m.b.t. schoonmaak, werkkleding en kantoorartikelen komen voorbij. Je communiceert met de interne klant en leveranciers.

  Daarnaast hou jij je als, Facilitair Medewerker, bezig met het aanmaken en controleren van inkooporders en facturen. Je zorgt ervoor dat gemaakte afspraken met externe leveranciers worden nageleefd. Ook houdt de afdeling zich bezig met verbetering van de (facilitaire) dienstverlening en optimalisatie van de kosten. Hierin wordt jouw input verwacht. In deze rol heb je veel contact met de andere afdelingen binnen Boels. Hierbij valt te denken aan de afdelingen Vastgoed, IT, Fleet etc.

  De Boels-Familie

Met bijna 7.000 collega’s, 725 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie!

Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit ongeveer 15 enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Vijf hiervan zijn facilitair coördinator en je hebt 6 collega’s in dezelfde rol als jijzelf. Je rapporteert aan de Teamleider Operations Support. Het betreft hier een leuk jong team dat graag samen gaat lunchen in de kantine en in de pauzes geregeld samen een stukje gaat wandelen.

  De afdeling Operations Support is verantwoordelijk voor de ondersteuning van Boels medewerkers in hun dagelijks werk. Hierbij valt te denken aan de aansturing van het reactief beheer en onderhoud van alle gebouwen en terreinen, maar ook aan de levering van verschillende diensten en producten als schoonmaak, afvalbeheer en bedrijfskleding in alle landen waar Boels Rental actief is.

  Jouw profiel

Betrouwbaar en enthousiast: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team in Sittard. Daarnaast ben je servicegericht,  een talent in organiseren, analytisch sterk, pragmatisch en organisatiesensitief. Om daarnaast ook als Facilitair Medewerker de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Minimaal MBO werk- en denk niveau;
 • Bij voorkeur minimaal 1-2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Kennis van verschillende pakketten (o.a. TOPdesk, SAP, MS Office);
 • Uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels (Duits is een pré).

 

Wat we bieden

Als je ons komt versterken als Facilitair Medewerker in Sittard, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.207,- en € 3.153,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je daar een aangepaste vergoeding voor.
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

  Solliciteren!

Is deze vacature van Facilitair Medewerker in Sittard

 een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Marielle en ik geef graag antwoord via WhatsApp op  06-28757591. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via