Manager Logistiek en Techniek

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Venlo
 • Vakgebied Management

Dit is de rol

Ben jij een resultaatgerichte manager met ervaring binnen de techniek en / of logistieke branche? Ga jij de uitdaging aan om onze jaarlijkse commerciële en operationele doelstellingen te realiseren? Combineer jij deze uitdaging graag met de dagelijkse leiding aan de technische en logistieke afdeling? Dan is deze vacature voor manager logistiek & techniek te Venlo geschikt voor jou!

Wat ga jij doen?
Bij Boels zijn wij ambitieus en gaan wij geen uitdaging uit de weg. Om deze ambitie te realiseren breiden wij ons team uit en kunnen wij jou een uitdagende functie bieden waarin jij met ons mee kan bouwen aan ons succes!

Boels groeit en wij groeien hard, als manager techniek & logistiek bieden wij jou de kans om met ons mee te groeien en om te bouwen aan jouw afdeling. Vanuit onze vestiging te Venlo rapporteer jij aan de Regiomanager en ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van een 3-maandelijks actieplan welke onderdeel zal zijn van jou 1-jarig businessplan. Als manager logistiek & techniek heb jij een sleutelrol in het verantwoordelijk zijn voor de P&L resultaten, de complete logistiek hieromtrent, de technische afdeling, het personeelsmanagement en de optimalisatie van filialen, processen en onderlinge samenwerking.

 

Als manager logistiek & techniek heb jij een brede verantwoordelijkheid en ben jij continue bezig met het signaleren & ontwikkelen van marktkansen en het verbeteren van processen binnen jouw afdeling in combinatie met het coachen van jouw team. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers met betrekking tot alle operationele & strategische vraagstukken waarbij jij de ambitie hebt om de prestaties en kwaliteit te verhogen.

Vanuit onze vestiging te Venlo werk jij nauw samen met interne en externe stakeholders en ben je aanspreekpunt voor medewerkers en collega’s. Je zorgt voor de waarborging van de informatiestroom, het continue verbeteren en professionaliseren van de organisatie en jouw stakeholdermanagement.

Alle facetten worden vastgelegd in de bekende Key Performance Indicators. Vastgelegde KPI's zoals P&L, service en reparatie, percentage ongekeurde vloot op contract en optimalisatie bezettingsgraad van het wagenpark worden gemonitord en beoordeeld.

 

Kortom, als manager logistiek & techniek te Venlo heb jij een afwisselende, verantwoordelijke functie binnen onze groeiende organisatie. Bouw jij met ons mee?

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s in 18 landen is Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie. Op alle 750 filialen werken collega’s op een hechte manier samen. We denken in oplossingen, nemen initiatief en gaan altijd voor de beste kwaliteit.

 

“Alleen ben je sneller, samen kom je verder”


Jouw profiel
Om als manager logistiek & techniek bij Boels aan de slag te gaan vragen wij het volgende;

 • HBO werk- en/of denkniveau;
 • Enkele jaren aantoonbare recente leidinggevende en commerciële ervaring, indien jij ervaring hebt in de technische of verhuur branche is dit een pré;
 • Een gedreven instelling, van nature ben jij een verbinder en een echte ondernemer, jij hebt geen moeite met het nemen van beslissingen;
 • Communicatieve vaardigheden en kun jij bij- & aansturen binnen verschillende lagen van de organisatie;
 • Een klantgerichte & dienstverlenende instelling.


Wat wij jou bieden
Als je bij ons komt werken als manager logistiek & techniek, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • Reiskostenvergoeding t.b.v. het woon-werk verkeer naar Venlo
 • 28 verlofdagen per jaar en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Solliciteren
Indien je voor deze functie went te solliciteren zien wij jouw CV én motivatie graag tegemoet. Nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Mascha Brouwers via de whatsapp; 06-41105212 of per email; Mascha.Brouwers@Boels.nl.

 

Indien wij ook een match zien nemen wij in eerste instantie telefonisch contact met jou op, bij een wederzijdse positieve klik nodigen wij jou graag uit voor een 1e kennismaking, als wij daarna de procedure vervolgen ontvang jij een uitnodiging voor ons assessment en plannen wij een 2e gesprek in. Wij horen graag van jou!

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via