Transportplanner

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO+
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Zaandam
 • Vakgebied Logistiek & Transport

Dit is de rol

Ben jij iemand die het als een uitdaging ziet om problemen op te lossen? Vind jij het leuk om de interne én externe verbindende schakel te zijn en ben jij geïnteresseerd in het transport van zowel groot als klein materieel? Dan is deze functie voor Transportplanner bij  Boels Rental te Zaandam wellicht geschikt voor jou!

Boels pitstop
Als Transportplanner ga jij aan de slag bij Boels Rental in Zaandam. Vanuit onze leveren wij van materieel van boormachine, tot steigers en grondverzet tot hoogwerkers  voor opdrachtgevers in het zakelijke en particuliere segment. Wij voorzien onder andere projecten in de bouw & installatie, industrie, events maar ook de schilder op de hoek. Met ons brede scala aan gereedschap en machines voorzien wij elke opdrachtgever van een passende oplossing. Snelheid, flexibiliteit, kwaliteit en beschikbaarheid zijn hierin de belangrijkste speerpunten om voor Boels Rental te kiezen. Zo voorzien wij onze klanten dagelijks binnen “no time” van hun inhuurbehoefte, waarbij jij en onze chauffeurs de spin in het web zijn.  Boels is een A- merk, onze machines zijn van hoogwaardige kwaliteit en altijd direct beschikbaar. 

Vanuit deze rol ben jij verantwoordelijk voor het plannen van onze chauffeurs en de communicatie van en naar onze externe transporteurs en filialen. Via jouw collega’s op de binnendienst ontvang jij de bevestiging voor het leveren én ophalen van ons materieel bij klanten in Zaandam. Op basis hiervan bepaal jij de route voor de chauffeurs en organiseer jij waar nodig de inzet van externe transporteurs. Daarnaast ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze chauffeurs, die tijdens de routes vragen hebben of tegen problemen aanlopen. Voor jou is het dus de uitdaging om het probleem op te lossen zodat het transport zo goed mogelijk verloopt.

Gedurende de dag werk jij tevens de complete administratie voor het transport uit, hiervoor schakel jij binnen verschillende softwareprogramma’s maar werk jij voornamelijk binnen Excel en ons verhuurprogramma InspHire. Als Transportplanner heb jij een hectische functie waarin jij de hele werkdag aan het regelen én coördineren bent. Jij rust niet voordat alles goed is geregeld en jij met een gerust hart de dag om 17.00 uur kunt afsluiten. 
Het betreft een verantwoordelijke functie welke kan uitmonden in een vaste baan waarin jij jouw steentje kan bijdragen aan het verder uitbouwen van de centrale planning in Zaandam.

Het oranje team
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Kom bij de Boels-familie
Stressbestendig en service gericht: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als Transportplanner de beste te worden, heb je:

 • MBO+ werk- & denkniveau en ben je 40 uur per week beschikbaar;
 • Ervaring met planningen maken en/ of regelend coördinerende werkzaamheden, een logistieke achtergrond is een pré;
 • Logisch inzicht een stressbestendige instelling en kun jij de juiste prioriteiten stellen;
 • Uitstekende beheersing van Excel;


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als Transportplanner, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.034,- en € 2.905,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar, met de mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen
 • Reiskostenvergoeding richting Zaandam
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van Transportplanner in Zaandam een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Mijn naam is Kim en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0681040586. Hoor ik snel wat van je?

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via