Assistent inkoper

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32-40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard
 • Vakgebied Administratief

Dit is de rol

Wat ga je doen? 
Het backoffice team is onderdeel van de afdeling inkoop in Sittard. In de rol van assistent inkoper werk je nauw samen met je collega’s en de inkopers om te zorgen dat inkooporders worden opgemaakt en verstuurd, waarna je zorg draagt voor tijdige levering en communicatie hieromtrent met de 20 landen en Business Units waarvoor wordt ingekocht.

 

Hoe zorg jij ervoor dat dit allemaal smooth verloopt? Je houdt je bezig met de algemene mailbox waarbij je altijd prioriteiten stelt. Ook het controleren van facturen behoort tot jouw werkzaamheden. Als er ergens in één van de Boels landen een nieuw filiaal wordt geopend begeleidt jij de opening m.b.t openingslijsten, draaiboeken etc. Dit alles doe je vanuit het Centrale hoofdkantoor in Sittard. Binnen onze verhuurvloot zijn er ook machines die kentekenplichtig zijn; ook hier ben jij verantwoordelijk voor. Naast het uitvoeren van deze afwisselende werkzaamheden ben je ook verantwoordelijk voor een aantal specifieke projecten (bijvoorbeeld de uitlevering van grote aankopen) die gedurende het jaar worden gestart en zich afwisselen.Je vervult een centrale rol naar leveranciers toe en de interne organisatie die vragen hebben met betrekking tot inkoop. Als assistent inkoper  op de backoffice afdeling word je door je collega’s en de Manager Inkoop ondersteund in je werkzaamheden. In deze rol rapporteer je aan de Manager Inkoop.


De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!
Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit 9 enthousiaste collega’s in verschillende rollen. Dit team gaat gedurende de dag graag een wandelingetje maken samen, graag overlegt met elkaar maar bovenal keihard werkt.

Jouw profiel

Commercieel, communicatief sterkt, cijfermatig, servicegericht en stressbestendig: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als assistent inkoper de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Je beschikt over een afgeronde (administratieve) opleiding op MBO of HBO niveau en minimaal 3 jaar administratieve ervaring;
 • Je werkt nauwkeurig, bent proactief en weet prioriteiten te stellen;
 • Je komt met verbetervoorstellen over de werkzaamheden van backoffice
 • Je behoudt het overzicht in je werkzaamheden, kan meerdere verantwoordelijkheden dragen en kunt snel schakelen tussen verschillende taken;
 • Je hebt uitstekende kennis van MS Office pakketten, voornamelijk Excel.


Wat we bieden
Als je ons komt versterken als assistent inkoper dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.034,- en € 2.905,-  bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je daar een aangepaste vergoeding voor.
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Solliciteren!

Is deze vacature van assistent inkoper in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Stephan en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-43842960. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via