Sales support medewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32-40 uur
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard
 • Vakgebied Commercieel

Dit is de rol

Wat ga je doen

Als bevlogen Sales Support Medewerker op ons Customer Care Center (CCC) in Sittard verwonder, verras en overtref je de verwachtingen van onze klanten en ons Sales team met jouw kennis, pro-activiteit en analytische vaardigheden. In deze rol ligt een sterke focus op pro activiteit, voortgangsbewaking, mee- en vooruitdenken en het signaleren, initiëren en coördineren van te ondernemen acties binnen het team.

Hoe belangrijk is de rol als Sales Supportmedewerker bij Boels? Extreem belangrijk! Je begrijpt de klant en het Sales team als geen ander en jij haalt alles uit de kast om ons Sales team te ondersteunen zodat zij beslagen ten ijs komen bij onze klanten. Je kunt je inleven in de wensen van de interne en externe klant en levert een consistente, professionele service van een overtuigende hoge kwaliteit met overtuigingskracht en klanttevredenheid als uitgangspunt.

Als Sales Supportmedewerker is geen dag hetzelfde: je beantwoordt vragen over raamovereenkomsten van klanten, je verwerkt raamovereenkomsten, je verzorgt de juiste rapportages. Je spart met en ondersteunt ons Sales team in het maken van de perfecte klantafspraken. Je hebt intensief contact met je collega’s binnen het CCC in Sittard maar ook in het veld zoals onze (key) accountmanagers, collega’s in de filialen en areamanagers en dat is niet alleen in Nederland, maar uit heel de Benelux.

Dit klinkt toch als muziek in je oren als aankomend Sales Support Medewerker bij Boels!


De Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit veel enthousiaste collega’s, die onze klanten uit de Benelux zo goed mogelijk van A tot Z ondersteunen. Het team bestaat uit diverse collega’s die niet alleen voor de klant klaarstaan maar ook voor elkaar. Je wordt onderdeel van 1 van de vijf teams met een leuke senior en manager. Zij zullen het beste in je naar bovenhalen zodat jij kan excelleren. Of je nu thuis werkt of op ons kantoor: we staan altijd met elkaar in verbinding en helpen elkaar.


Jouw profiel

Servicegericht en klantgericht; jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Sales Support Medewerker de beste te worden bij Boels, beschik je over:

 • HBO werk-en-denkniveau
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Frans is mooi meegenomen
 • Excel kent voor jou geen geheimen. Verder werken wij met Insphire, SalesForce en SAP
 • Een passie voor commercie en ervaring in een commericële backoffice omgeving
 • Ruime analytische vaardigheden en uitstekende schrijfvaardigheden en besluitvaardigheid en je bent nauwkeurig, betrouwbaar, flexibel, klantgericht en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

Onze werktijden zijn tussen 07:00 uur en 17:00 uur.


Wat we bieden

Als je ons komt versterken als Sales Support Medewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.034,- en € 2.905,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je hier een aangepaste vergoeding voor
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Solliciteren!

Is deze vacature van Sales Support Medewerker in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Reageer dan via recruitment@boels.com. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via