Filiaalmanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO+
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Hilversum
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Wat ga je doen?
Als filiaalmanager ben jij omzet- en resultaat verantwoordelijk voor ons filiaal te Hilversum. Hierin is het jouw doel om ervoor te zorgen dat het team op dit filiaal dusdanig wordt opgebouwd zodat zij efficiënt en doelgericht te werk kunnen gaan. Dit betekent dat jij verantwoordelijk bent voor de commerciële en operationele vraagstukken en dat jij dagelijks ondersteuning biedt aan jouw team op deze locatie.

Als leidinggevende heb jij als doel om jouw team en de vestiging verder te ontwikkelen en uit te bouwen. Om dit te bereiken onderneem én initieer jij diverse commerciële activiteiten in de regio. Als filiaalmanager te Hilversum ga jij enthousiast en voortvarend te werk en neem jij jouw team hierin mee. Als filiaalmanager heb jij een functie waarin veel ruimte is voor eigen inbreng binnen een organisatie met een slagvaardige open cultuur waardoor beslissingen snel genomen kunnen worden. Ondernemerschap en een commerciële drive spreken voor jou voor zich.

De regio waarin jij komt te werken is een gebied met veel potentieel en met veel potentiële uitdagingen, één hiervan is het bewerkstelligen van groei van jouw vestigingen, team en de gezamenlijke regio. Daarnaast zie jij kansen op het gebied van klant- & marktuitbreiding. Als filiaalmanager geef jij leiding aan dit TEAM, ben jij onderdeel van het MT van de regio en rapporteer jij aan de regiomanager. Als onderdeel van het MT van de regio ben je deelverantwoordelijk voor de resultaten van de regio waaronder omzet en contributie.
Plezier, samen en resultaatgerichtheid zijn kernwoorden in deze TEAMS. De lijnen zijn kort en door veel met jouw collega filiaalmanagers te sparren en te schakelen blijf je van elkaar leren en haal je het beste uit jezelf en het TEAM!

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Als filiaalmanager kom jij ons versterken, jij maakt onderdeel uit van het team West-Noord waarin jij samenwerkt met jouw collega filiaalmanagers. Je rapporteert in deze rol aan de areamanager.

Jouw profiel
Sluit onderstaand profiel bij jou aan, dan pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als filiaalmanager de beste te worden, heb je:

 • MBO+ werk- en/of denkniveau;
 • Leidinggevende en commerciële ervaring, indien jij deze ervaring hebt opgedaan binnen een bouw gerelateerde branche, de technische- en / of verhuur branche is dit een pré;
 • Een gedreven instelling, van nature ben jij een verbinder, heb jij geen moeite met het nemen van beslissingen en ben jij organisatorisch sterk;
 • Communicatieve vaardigheden; je schakelt makkelijk tussen verschillende lagen binnen onze organisatie en bij de klant, verder stuur jij jouw team makkelijk bij en vanuit jouw coachende vaardigheden haal jij het beste in hen naar boven;
 • Administratieve vaardigheden en ben jij fulltime beschikbaar.


Wat we bieden
Als je bij ons komt werken als filiaalmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de €2.623,- en €3.747,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • Reiskostenvergoeding voor het woon-werk verkeer naar Hilversum
 • 28 verlofdagen per jaar en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Solliciteren!
Is deze vacature van filiaalmanager voor ons filiaal te Hilversum in een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag?  Mijn naam is Kim  en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-81040586. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via