Inside Salesmanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32-40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard
 • Vakgebied Sales

Dit is de rol

Wat ga je doen?

De afdeling “Used Equipment” in Sittard is verantwoordelijk voor de verkoop van machines en gereedschap die niet meer door Boels worden gebruikt voor de verhuur. Wij verkopen machines voor de hele organisatie in centraal Europa, hierdoor heeft de afdeling een internationaal karakter.  Used Equipment maakt gebruik van een groot aantal kanalen voor de verkoop van gebruikte machines. Onder andere via onze depots en onze (inter)nationale verkopers die toegang hebben tot een groot aantal afzetmarkten en kanalen in ons netwerk. Dit zijn bijvoorbeeld de website van Used Equipment, machineveilingen en traders (handelaren).  E-commerce / online Sales is echter een domein met groeiend momentum en een enorm potentieel.

 

Als inside sales manager ligt je focus daarom voor een groot deel op de ‘online sales’ van Boels Used Equipment. Je bent het 1e aanspreekpunt voor onze platformen en maakt proactief gebruik van diverse verkoopplatformen. Jij bent degene die leads genereert voor het sales team door middel van rapportages, analyses en door middel van actieve opvolging van deze leads. Je bereidt de online sales voor en bent betrokken tot aan de administratieve afhandeling. Als Inside Sales Manager draag je (commerciële) verbeterinitiatieven aan, vertaal je naar kansen en worden geborgd in het verkoopplan.

 

De Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! In deze rol werk je nauw samen met de fleet afdelingen (in Sittard veelal) en de operatie in alle landen waar Boels actief is.

 

Jouw profiel

Zelfstandig, analytisch en proactief; jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als Inside Sales Manager de beste te worden, heb je:

 • HBO werk en/of denkniveau met aantoonbare commerciële en administratieve werkervaring.
 • Affiniteit met techniek
 • Communicatief vaardig in woord en geschrift in zowel Nederlands als Engels. Duits is een pre.
 • Nauwkeurig, analytisch sterk met kennis van Office en online verkoopkanalen

 

 

Wat wij bieden

Als je ons komt versterken als Inside Sales Manager dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.874,- en € 4.106,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je daar een aangepaste vergoeding voor
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Solliciteren!

Is deze vacature van Inside Sales Manager in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Stephan en ik geef graag antwoord via 06-43842960 of stephan.vanlamoen@boels.nl

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via