Verkoopmedewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Bergen op Zoom
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Boels pitstop
Als je van afwisseling binnen een technische omgeving houdt kun jij bij Boels als verkoper op ons filiaal te Bergen op Zoom je hart ophalen!  Als verkoper start je ’s ochtends samen met je collega’s het filiaal in Bergen op Zoom op. Gedurende de hele dag lopen er klanten binnen die graag jouw advies willen over de machines die zij nodig hebben. Vanwege ons zeer grote verhuurassortiment kan dit verschillen van een zaagmachine tot een hoogwerker. Je maakt de prijsafspraken en vervolgens zorg je voor een correcte afhandeling van alle administratie die bij het verhuren nodig is. Zodra een klant een gehuurde machines retour komt brengen ga jij deze machine controleren, indien hij nog gewoon werkt zorg jij er vervolgens voor dat de klant zijn borg terug krijgt.

Tijdens het gehele proces denk jij in het belang van de klant, dit betekent dat je goed luistert naar de wensen van de klant en hier goed op kan inspelen. Verder ben je van A tot Z verantwoordelijk dat alles perfect wordt geregeld. De dag biedt veel afwisseling, want je bent mailtjes en telefoontjes aan het beantwoorden, dan ben je offertes aan het opstellen, terwijl je op een ander moment iemand in het filiaal te woord staat of licht onderhoud aan het verrichten bent aan machines. En samen met je collega’s in Bergen op Zoom zorg je er voor dat het filiaal een goede uitstraling heeft.


De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken in Bergen op Zoom bestaat uit verschillende functies. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

Het oranje team en jij
Zelfstandig werken en prioriteiten stellen: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als verkoper de beste te worden, heb je:

 • Een sterke affiniteit hebt met techniek, door werkervaring of hobby, aangevuld met MBO werk- en/of denkniveau
 • 1 -3 jaar relevante werkervaring
 • Ervaring met Word en Excel en ben je in bezit van rijbewijs B
 • Een servicegerichte instelling en ben je altijd behulpzaam naar je klanten
 • Een hands- on mentaliteit


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als verkoper, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven ontvang je bij Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.034,-  en € 2.905,- op basis van een fulltime dienstverband (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Bergen op Zoom
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van verkoper in Bergen op Zoom een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. 
Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Melissa en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06 38594479. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via