Team Manager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard
 • Vakgebied Management

Dit is de rol

Boels pitstop

Site Preparation (Bouwplaatsinrichting)  is een divisie van Boels Rental en biedt een totaalconcept aan de klant. Van advies en verhuur tot montage/demontage van een breed assortiment. Dit bestaat o.a. uit machines, steiger- en metselmaterieel, horizontaal en verticaal transport, terreininstallaties en tijdelijke huisvestiging. Vanuit Site Preparation worden projecten gepland, opgebouwd en afgebouwd. Hierdoor heeft de klant één aanspreekpunt voor advies, levering, service en verhuur van al het materieel dat er nodig is om een project te kunnen voltooien.
 

Om de ambitieuze doelstellingen te realiseren zijn wij op zoek naar een Team Manager in Sittard. Als Team Manager bouwplaatsinrichting ben jij verantwoordelijk voor het plannen, coördineren en bijsturen van het werkvoorbereidings- en uitvoeringproces. Jij vormt de spil tussen de binnen- en buitendienst, zodat er op een efficiënte en effectieve manier gewerkt wordt.

Naast de dagelijkse leiding ben jij ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het team en stuur jij hierop middels beoordelings- en ontwikkelingsgesprekken. Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden weet jij jouw team te motiveren en te inspireren. Je bent een verbinder en weet uit iedereen het beste te halen. Als Team Manager bouwplaatsinrichting is het belangrijk dat jij prioriteiten kan stellen en dat jij in staat bent om vraagstukken te signaleren om deze vervolgens ook op te lossen.
 

In deze rol ben je voortdurend in contact met collega’s binnen Boels Bouwplaatsinrichtng maar ook met collega’s van andere afdelingen binnen de Boels organisatie. Je ziet het belang van samenwerken in en communiceert open en duidelijk. Je denkt in oplossingen in plaats van in problemen en je hebt een hands-on mentaliteit.

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Jouw toekomstige team te Sittard bestaat uit ongeveer 25 medewerkers. Het team bestaat uit ervaren binnendienstmedewerkers, diverse monteurs en terreinmedewerkers. Je rapporteert aan de Manager Operations. Dit klinkt toch als een gave uitdaging? 

 

Het oranje team en jij
Ondernemend en stressbestendig: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als Manager bouwplaatsinrichting de beste te worden, heb je:

 

 • Hbo werk-denkniveau bij voorkeur met aantoonbare werkervaring in een leidinggevende rol. Bij voorkeur met de nadruk op het aansturen en verantwoordelijk zijn voor het personeel bij een commercieel/technische organisatie;
 • Je bent in staat om zelfstandig en oplossingsgericht te werken, hierbij het overzicht houden in een drukke organisatie.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal en kunt dit vertalen naar de afdeling.
 • Discreet, servicegericht, gestructureerd, accuraat, flexibele instelling en hoog verantwoordelijkheidsgevoel.


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als Manager bouwplaatsinrichting, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven ontvang je bij Boels:

 

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, en een aantrekkelijke bonusregeling
 • In deze rol krijg je de beschikking over een leaseauto, laptop en smartphone
 • 28 verlofdagen per jaar en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature voor team manager bouwplaatsinrichting in Sittard een schot in de roos Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Paul en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06 11388109. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via