Commercieel Administratief Medewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 24-40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Den Haag
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Wat ga je doen?
Zodra een klant of collega naar de vestiging Den Haag-Leidschendam belt, ben jij de eerste die ze spreken. Als commercieel administratief medewerker neem jij graag de tijd om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Jij zet je commerciele skills goed in en speelt in op de wensen en behoeften van de klant. Wanneer de klant weet al direct welke machine of gereedschap hij nodig heeft, weet jij toch die extra accessoire aan te bieden.

Daarnaast help jij als commercieel administratief medewerker de klant bij de zoektocht naar het ideale product of oplossing. Het contact is voor het grootste deel via mail of telefonisch, daarom is het belangrijk dat jij communicatief sterk bent en je niet van je stuk laat brengen. Pas als de klant blij is, ben jij tevreden. Sterker nog, klanten komen later weer terug omdat ze altijd zo goed geholpen worden.

 

Daarnaast ben je bezig met het bedienen van de telefonische overflow van het cluster. Je zorgt samen met je collega's dat alle administratie tot in details is verwerkt, denkend aan offertes en reservering die jij hebt gemaakt. Als commercieel administratief medewerker vorm je samen met je collega's van het backoffice team de single point of contact voor bepaalde klanten. Hiervoor regelen jullie alles van A tot en met Z.

 

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s in 18 landen is Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie. Op alle 750 filialen werken collega’s op een hechte manier samen. We denken in oplossingen, nemen initiatief en gaan altijd voor de beste kwaliteit. Jij komt als commercieel administratief medewerker te werken in ons gloednieuwe XL-filiaal in Den Haag-Leidschendam. Het team waarin jij komt te werken bestaat uit verschillende functies, zoals monteurs, verkoopmedewerkers en terreinmedewerkers. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.
 

Jouw profiel
Zelfstandig werken en prioriteiten stellen: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als commercieel administratief medewerker de beste te worden, heb je:

 • Een beschikbaarheid van minimaal 24 uur per week;
 •  MBO werk- en/of denkniveau;
 • Minimaal 1 to 3 jaar relevante werkervaring;
 • Een servicegerichte én commerciele instelling.

 

Wat we bieden
Als je bij ons komt werken als commercieel administratief medewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven ontvang je bij Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.034,- en € 2.905,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Den Haag-Leidschendam
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Solliciteren!
Is deze vacature van commercieel administratief medewerker in Den Haag-Leidschendam een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Melissa en ik geef graag antwoord via 06-38594479. Hoor ik snel wat van je?

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via