Terreinmedewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau LBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Zoetermeer - Bleiswijk

Dit is de rol

Boels pitstop

Hoe zit een typische dag eruit als terreinmedewerker? Op maandagochtend worden 6 hoogwerkers en 7 verreikers teruggebracht naar de HUB in Zoetermeer. Je overlegt met je leidinggevende welke machines de hoogste prioriteit hebben om weer verhuurklaar te maken. Je begint met één van de verreikers, want ze moeten allemaal klaar zijn voor morgenvroeg. Maar het kan ook zijn dat er tussendoor een andere machine gepakt moet worden omdat een klant deze per direct nodig heeft. Met een hogedrukreiniger spuit en verwijder je al oneffenheden en zorg je dat de oranje machine weer blinkend schoon wordt. Hiervan word jij superblij! Vervolgens leg je deze aan de stroom of tank je deze af. Daarnaast ben tevens verantwoordelijk voor het verrichten van administratieve handelingen en het invullen van de statusformulieren.


Als de machine brandschoon is en bijgetankt, doe je een snelle visuele controle op schade. Dit noteer je op de bon of meld je bij je leidinggevende. Vervolgens rijd je hem naar de plek, waar de monteur hem daarna oppakt voor verdere technische controles en daarna kan verklaren dat hij geschikt is om te worden verhuurd. En zo ga je verder met de volgende machine, tot alle schoonmaak-, controle- en tankbeurten voorbij zijn!

 

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!
Het team waarin jij komt te werken in Zoetermeer, bestaat uit heel veel collega’s. Het is een leuk en vriendelijk team waarin iedereen hard werkt maar waar ook ruimte is voor eigen inbreng en ontspanning! Jouw leidinggevende vertrouwt erop dat je jouw werk doet en vertrouwt jou een bepaalde vrijheid en verantwoordelijkheid toe. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

 

Het oranje team en jij
‘Zelfstandig werken, flexibel zijn en prioriteiten stellen’ ‘Je houdt ervan om buiten te werken in alle weersomstandigheden’: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team!

Om daarnaast ook als terreinmedewerker de beste te worden, heb je:

 • Recente ervaring in een soortgelijke functie;
 • Kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Kennis van computers (onder andere microsoft office);
 • Een VCA- en Heftruck certificaat, dit is een pré. Als je deze nog niet bezit, mag je deze certificaten behalen op onze kosten;
 • Communicatieve en sociale vaardigheden en een flexibele instelling;
 • Een ‘aanpakkers’ mentaliteit en geen angst om je handen vuil te maken.

 

Je krijgt een hele-Boels

Als je bij ons komt werken als terreinmedewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven ontvang je bij Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 1.935,- en € 2.700, - op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar  (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Zoetermeer
 • Een Boels uniform en alle extra kleding die je nodig hebt om warm en droog te blijven in de koudere maanden
 • De mogelijkheid om gecertificeerd te worden voor het besturen van hoogwerkers, verreikers en heftrucks
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Boelseye!

Is deze functie als terreinmedewerker in Zoetermeer een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een specifieke vraag? Mijn naam is Melissa en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06 – 38 59 44 79. Hoor ik wat snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via