HR Medewerker Duitstalig

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32-40 uur
 • Opleidingsniveau MBO+
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard
 • Vakgebied HR

Dit is de rol

Wat ga je doen?
Als HR Medewerker Duitstalig binnen het HR Services Team van Boels in Sittard heb jij een zeer dynamische en afwisselende functie. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor vragen die vanuit de organisatie binnen komen, voor de verschillende Europese landen waar Boels actief is (met name voor Duitsland). Dit betekent dat jij jouw collega’s per telefoon, email of ons interne ticketsysteem in het Duits te woord staat. Omdat jij ondersteunend bent aan het HR management team, zijn alle vragen die jij krijgt HR gerelateerd en het is aan jou om met creatieve oplossingen te komen om jouw collega’s te helpen. Op momenten is het erg hectisch en dus zal jij prioriteiten moeten kunnen stellen, op andere dagen is het rustiger waardoor jij je kunt bezig houden met administratieve afhandelingen, hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan in- & uit dienst meldingen en het verwerken van wijzigingen. Hiermee ben jij mede verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit van onze medewerker data, dit gebeurt uiteraard allemaal digitaal.

Je ondersteunt het HR management met administratieve processen, maar ook met procesverbeteringen, systeemondersteuning, analyses en reporting. Daarin schakel je met gemak tussen alle lagen van de organisatie. Je werkt vanuit ons hoofdkantoor in Sittard en in deze functie kun je ook deels thuiswerken. 

De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! 

Het team van HR Services bestaat uit 20 collega’s. Jij zal onderdeel gaan uitmaken van het 1e lijns team in Sittard bestaande uit, met jou erbij, 7 personen. Samen met jouw andere (meertalige) collega’s, ben jij verantwoordelijk voor de 1e lijns vragen en problemen. Omdat jullie land overkoepelend werken, werk jij in een dynamische én internationale omgeving waar meerdere talen worden gesproken. Uiteraard wordt er hard gewerkt, maar naast hard werken is er ook tijd voor fun en sluit jij natuurlijk ook aan bij de teamuitjes! 

Jouw profiel
Zelfstandig werken en prioriteiten stellen: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als HR Medewerker Duitstalig de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Een afgeronde MBO en / of HBO opleiding binnen het HR vakgebied;
 • Recente en aansluitende ervaring binnen een administratieve of HR richting;
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Duitse taal;
 • Een beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week;
 • Communicatieve, punctuele en doortastende vaardigheden.

Wat we bieden
Als je bij ons komt werken als HR Medewerker Duitstalig, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past  tussen de €2.034 en €2.905 op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur);
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen);
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard  en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je daar een aangepaste vergoeding voor. 
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Solliciteren
Is deze vacature van HR Medewerker Duitstalig in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Marielle en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0628757591. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via