Verkoopmedewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Tiel
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Wat ga je doen?
Als je van afwisseling binnen een technische omgeving houdt kun jij bij Boels als verkoopmedewerker op ons filiaal te Tiel je hart ophalen! ! Jij denkt in het belang van de klant, je luistert naar de wensen van de klant en hier goed op kan inspelen. Verder ben je van A tot Z verantwoordelijk dat alles perfect wordt geregeld. De dag biedt veel afwisseling, want je bent mailtjes en telefoontjes aan het beantwoorden, dan ben je offertes aan het opstellen, terwijl je op een ander moment iemand in het filiaal te woord staat of licht onderhoud aan het verrichten bent aan machines.

 

De hele dag lopen er klanten binnen op ons filiaal in Tiel die graag jouw advies willen diverse oplossingen die wij hun kunnen bieden. Dit kan variëren van een zaagmachine tot een hoogwerker, wij hebben namelijk een zeer groot verhuurassortiment. Je maakt de prijsafspraken en vervolgens zorg je voor een correcte afhandeling van alle administratie die bij het verhuren nodig is. Zo komt er een klant binnen gelopen in jouw vestiging binnenlopen. Hij heeft een boormachine gehuurd en komt deze terugbrengen. Jij gaat deze machine nu controleren, indien alles in orde is ga jij ervoor zorgen dat de klant zijn borg terugkrijgt. Als verkoper zorg je ervoor dat de klant niet al te lang hoeft te wachten en dat deze snel weer verder kan.


De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken in Tiel werkt nauw samen met het filiaal in Elst. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit, waardoor er in bepaalde situaties gewisseld wordt tussen de filialen zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

Jouw profiel
Zelfstandig werken en prioriteiten stellen: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als verkoopmedewerker de beste te worden, heb je:

 • Een sterke affiniteit hebt met techniek, door werkervaring of hobby, aangevuld met MBO werk- en/of denkniveau
 • 1 -3 jaar relevante werkervaring
 • Ervaring met Word en Excel en ben je in bezit van rijbewijs B
 • Een servicegerichte instelling en ben je altijd behulpzaam naar je klanten
 • Een hands- on mentaliteit


Wat we bieden
Als je bij ons komt werken als verkoopmedewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven ontvang je bij Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.034,-  en € 2.905,- op basis van een fulltime dienstverband (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Tiel
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Solliciteren!
Is deze vacature van verkoper in Tiel een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? 
Mijn naam is Melissa en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0638594479. Hoor ik snel wat van je?

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via