Administratief Medewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32-40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard
 • Vakgebied Administratief

Dit is de rol

Wat ga je doen?
Het Centraal Magazijn in Sittard ondersteund op dit moment ongeveer 550 eigen filialen en meer dan 3000 DIY locaties in 19 landen. Door de enorme groei van de organisatie, zowel in omvang als qua professionaliteit, is er ook meer nadruk komen te liggen op de service en administratieve processen die schuilgaan achter het Centraal Magazijn om deze naar een hoger niveau te tillen zodat we andere divisies, depots en shops nog meer kunnen ontzorgen dan we nu al doen.

 

Als Administratief Medewerker bij het Centraal Magazijn in Sittard hou jij er dan ook mee bezig dat alles goed loopt. Jij zorgt dat de dagelijkse gang van zaken op operationeel niveau in goede banen wordt geleid, zorgt voor een goede communicatie tussen werkvloer, interne klanten en eventueel leveranciers. Ook zorg jij voor een correcte administratieve afhandeling van diverse (interne) processen. Ook ben je in staat om huidige processen eventueel te verbeteren en deze daarna uit te schrijven in werkinstructies.

 

Hoe ziet een dag als administratief medewerker er dan uit? Je ontvangt leveranciers, klanten en/of collega’s aan de balie. Je beantwoordt binnenkomende vragen, verzoeken en opdrachten via TOPdesk, telefoon of e-mail. Als het nodig is maak je PO’s aan en zorg je voor de juiste facturatie van zaken. Administratieve handelingen omtrent voorraadbeheer in het magazijn liggen ook bij jou. Ook planmatig ben je sterk want jij beheert de planning van nieuwe (of verbouwde) depot inrichtingen. Je hebt contact met diverse leveranciers en houd je bezig met het verzorgen van douane- en vrachtdocumenten. Bijbehorende pro-forma’s van diverse transporten stel jij ook op. Een zeer afwisselende dag dus met veel (klant) contact.


De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!
Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende rollen. Er zijn 4 directe administratieve collega’s op het Centraal Magazijn en je rapporteert aan de Manager Centraal Magazijn. Daarnaast werk je nauw samen met de operatie in alle landen, de fleet afdelingen (Procurement, Inventory, Technical Support, Operations Support & Used Equipment) en finance.


Jouw profiel

Gastvrij, gestructureerd en doel- en oplossingsgericht; jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Administratief Medewerker de beste te worden bij Boels, heb je:

 • MBO 4 werk- en denkniveau met aantoonbare administratieve ervaring;
 • Naast beheersing van de Nederlandse taal, is het van belang dat jij je goed verstaanbaar kunt maken in het Engels en bij voorkeur ook in het Duits;
 • Uitstekende beheersing van het MS-Office pakket;
 • Je bent nauwkeurig en hebt een service gerichte instelling;

 

Wat we bieden
Als je ons komt versterken als Administratief Medewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 1.850,- en € 2.750, - bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je daar een aangepaste vergoeding voor
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Solliciteren!

Is deze vacature van Administratief medewerker in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Stuur deze dan naar recruitment@boels.com. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via