Application Support Employee

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Breukelen; IQ-Pass
 • Vakgebied IT

Dit is de rol

Boels pitstop
In Breukelen zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de rol van Support Engineer. Jouw collega’s van IQ-pass zijn specialist op het gebied van tijdelijk toegangsprocesbeheer en beveiliging voor de industrie, bouw, Martine en offshore projecten door heel Nederland. Jij komt te werken in een team van specialisten welke adviezen en producten bieden over het beheren van de toegangscontrole en crowdmanagement. Denk hierbij aan tourniquet tot slagboom, van gezichtsherkenning tot geautomatiseerde toegangscontrole en aanwezigheidsregistratie. Per project of aanvraag wordt volgens een procesgeoriënteerde werkwijze vanuit het vertrekpunt van de opdrachtgevers gekeken wat het beste past, hierbij hebben wij onze eigen ideeën, innovaties en oplossingen, om zo de klant een totaaloplossing te kunnen bieden.

Als Support Engineer ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klant. Vragen, opmerkingen of storingen komen binnen via onze helpdesk, die jij zult bemannen! Om tot een gedegen oplossing te komen kan jij snel schakelen om zo de problemen doelgericht op te lossen. Je beheert daarnaast de interne ICT-middelen binnen de organisatie en bied ondersteuning aan de buitendienst indien zij vragen hebben over de systemen.

Geen dag is hetzelfde, zo ben jij op maandag bezig met het installeren van computers en andere hardware, op dinsdag met het programmeren en onderhouden van toegangstechnologie en zo ga je op woensdag op pad om on-site de begeleiding aan onze klanten te verzorgen bij de opstart van projecten. Verder ben jij ook verantwoordelijk voor het leveren van support aan klanten en collega’s en ben jij continu bezig met het onderhouden en verbeteren van de aanwezige ICT-middelen.

 

De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Het oranje team in Breukelen waar jij bij kan horen bestaat uit een aantal enthousiaste collega’s in verschillende functies. Iedereen zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen.

Het oranje team en jij
Servicegericht en behulpzaam: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast ook als Support Engineer de beste te worden, heb je:

 • Een afgeronde mbo-opleiding zoals informatietechnologie, dit is een pré
 • Een leergierige instelling, werkervaring is geen vereiste. Wij leiden namelijk graag mensen op!
 • Een zelfstandige, klantgerichte en oplossing gerichte instelling
 • Allround technische kennis van ICT
 • Een rijbewijs B

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als je ons komt versterken als Support Engineer ICT, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.207,- en € 3.153, - op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Breukelen
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!Boelseye!
Is deze vacature van Support Engineer in Breukelen bij IQ-pass een schot in de roos?  Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Marlon Oberje en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 
06 39007975.. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via